Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Een auto huren zonder borg kan bij Diks

Wil je een auto huren zonder borg? Dan ben je bij Diks Autoverhuur aan het juiste adres. Met onze Buurt Auto Service kun je namelijk zonder problemen een auto huren zonder borg.

  • Altijd een auto als jij hem nodig hebt
  • Betalen per uur en per kilometer

Rij wanneer jij wilt de weg op zonder vaste lasten. Want met onze Buurt Auto Service huur je een auto per uur en per kilometer. Er zijn nog vele andere voordelen van deze service. Lees snel verder en bepaal of onze Buurt Auto Service bij jou past!

De Autoverhuurders voorzien heel Nederland van een ruime keuze in autohuur.

BAS: gemakkelijk een auto huren zonder borg

Dankzij onze Buurt Auto Service (BAS) heb je geen hoge aanschafkosten, verzekeringskosten, keuringen, onderhoudskosten en andere ongemakken. Wat je wel hebt, is een auto die altijd voor je klaarstaat!

Met de BAS kun je voor een klein bedrag gebruikmaken van onze auto’s. Met BAS huur je namelijk per uur en per gereden kilometer. En daarnaast kun je met BAS dus een auto huren zonder borg! Je krijgt bij ons standaard een auto uit de Klasse A of B voorzien van airco, radio/cd-speler en een AUX aansluiting. Dit zijn auto’s zoals een Kia Picanto, Kia Rio, Renault Clio of een Ford Fiesta. En omdat we het belangrijk vinden dat je veilig de weg opgaat, worden al onze auto’s dagelijks met zorg onderhouden door onze monteurs en zijn ze nooit meer dan twee jaar oud.

Hoe werkt de Buurt Auto Service?

Wil je voor een voordelig tarief en op een gemakkelijke manier een auto kunnen huren? Dan is onze Buurt Auto Service misschien wel wat voor jou! Ook als je het belangrijk vindt dat je een auto zonder borg kunt huren, past deze service goed bij jou. En lid worden van de BAS is heel gemakkelijk:

  • Schrijf je eenmalig bij ons in (kosten: € 75,-) en huur daarna direct een auto. Het enige wat je dan betaalt is een vast bedrag per uur en per kilometer.
  • Jouw BAS-auto is op elk moment van de dag te reserveren per telefoon, e-mail of gewoon online.
  • Er is te allen tijde een auto ter beschikking voor jou, zodat je 7 dagen per week op weg kunt. Dit kan zijn voor een paar uur, een dag, een week of zelfs een gehele vakantie.

Service van Diks

Wil je een auto huren zonder borg te betalen? Dan zit je goed met de Buurt Auto Service van Diks. Bij ons kun je goedkoop een auto huren zonder borg voor een kortere en langere periode. Daarnaast streven wij altijd naar een optimale samenwerking met al onze klanten en partners. 

Heb je vragen over de Buurt Auto Service of heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij antwoord kunnen geven op al jouw vragen. Je kunt natuurlijk ook kijken tussen de veelgestelde vragen of gezellig langskomen bij één van onze locaties in Amsterdam, Almere of Amstelveen!