Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

De voordelen van BAS

Buurt Auto Service (BAS) betekent: geen hoge aanschafkosten, verzekeringskosten, keuringen, onderhoudskosten en andere ongemakken, wel een auto die altijd voor je klaar staat. Dat is de Buurt Auto Service (BAS) van Diks Autoverhuur. Je betaalt per uur en gereden kilometer. Blijkt het dagtarief goedkoper? Dan betaal je dit en ontvang je 15% korting op dit huurtarief. Bovendien profiteer je standaard van een gratis verlaagd eigen risico.

 • Altijd een auto beschikbaar
 • Huren per uur en kilometer of 15% korting op het huurtarief
 • Gratis verlaagd eigen risico
 • Huren zonder abonnementskosten
 • Huren zonder borg*

*Ben je bij ons bekend en heb je minimaal 5 keer succesvol bij ons gehuurd? Dan kom je in aanmerking voor huren zonder borg. Informeer naar de mogelijkheden.


Huur je regelmatig een auto bij Diks? Dan levert BAS je al voordeel op als je minder dan 10 dagen per maand een auto nodig hebt. Voor een klein bedrag maak je gebruik van onze auto’s. Met BAS huur je namelijk per uur en per kilometer.

De Buurt Auto Service van Diks Autoverhuur
Ford Fiesta huren met de Buurt Auto Service van Diks Autoverhuur

Kosten inclusief BTW

Je hebt geen vaste lasten. Als BAS lid betaal je per uur en per gereden kilometer.

 • Inschrijfgeld eenmalig van € 75,-
 • Per uur: € 3,- (exclusief brandstof)
 • Per kilometer: € 0,19 (exclusief brandstof)

Rijd je langer dan een paar uur en is een dagtarief goedkoper? Dan belasten wij het reguliere dagtarief met 15% korting op het huurtarief.

24/7 op weg met Diks Autodate

Speciaal voor huurders die woonachtig zijn in de buurt van onze vestigingen in Amsterdam-West en Amsterdam-Zuid hebben we Diks Autodate in het leven geroepen. Met Diks Autodate krijg je 24/7 toegang tot een selectie van deelauto's via een app. Deze voertuigen staan geparkeerd in de omgeving van de vestiging.

Diks Autodate maakt onderdeel uit van de Buurt Auto Service van Diks Autoverhuur.

Hoe werkt het?

Reserveren gaat het gemakkelijkst en snelst per telefoon. Online reserveren kan uiteraard ook, echter ziet u daar nog niet automatisch de BAS-voordelen. Dit komt doordat onze online omgeving nog niet direct gekoppeld is met ons verhuurpakket. Uw BAS-voordelen, zoals een gratis verlaagd eigen risico, zullen bij online reserveringen altijd achteraf worden toegepast. We werken op dit moment hard aan een vernieuwde online omgeving waarin alles gekoppeld is.

Huren zonder borg te betalen

Ben je BAS-lid en heb je minimaal 5 keer succesvol bij ons een auto gehuurd? Dan kom je als lid van onze Buurt Auto Service in aanmerking voor het betalen via automatisch incasso. Je hoeft dan niet langer bij elke huur een borg te betalen. Kom jij in aanmerking voor het betalen via automatische incasso? Informeer bij één van onze medewerkers, zij helpen je graag op weg.

Q: Wie kan er gebruik maken van de Buurt Auto Service?

Woon of werk je in Amsterdam, Almere of Amstelveen en kun je eigenlijk wel een auto gebruiken? Dan is de Buurt Auto Service bedoeld voor jou.

Waarom lid worden van BAS?

Denk je eraan om je eigen auto de deur uit te doen? Huur je met enige regelmaat al een auto bij Diks? Overweeg dan eens onze Buurt Auto Service:

 • Geen vaste lasten – huren per uur en per kilometer
 • Na 5 keer huren betaling op basis van een automatische incasso mogelijk
 • Altijd een auto gebruiken als jij ‘m nodig hebt
 • Garantie voor het leveren van een auto (ook bij een last-minute aanvraag)
 • Gratis verlaagd eigen risico naar € 300,- euro
 • 15% korting op het huurtarief (niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen)
 • Sneller in- en uitchecken

De Autoverhuurders maken shortlease mogelijk.

Wie kan lid worden?

Huur je geregeld een auto bij Diks? Of kun je regelmatig een auto gebruiken en woon je in de buurt van onze vestigingen in Amsterdam, Almere of Amstelveen? En heb je geen zin in de bijkomende vaste kosten, zoals hoge aanschafkosten, verzekeringskosten, onderhoudskosten en andere ongemakken? Dan is de Buurt Auto Service bedoeld voor jou.

Wat voor auto krijg je?

Je krijgt een auto uit de Klasse A of B voorzien van airco, radio/cd-speler en een AUX aansluiting, zoals een Kia Picanto, Kia Rio, Renault Clio of een Ford Fiesta. Je krijgt één van deze voertuigen mee op basis van beschikbaarheid. Heb je een grotere auto nodig? Geen enkel probleem. Kies dan één van onze grotere modellen die wij tot onze beschikking hebben. Op dat moment krijg je 15% korting op het huurtarief.nAl onze auto’s worden dagelijks met zorg onderhouden door onze monteurs en zijn niet ouder dan twee jaar.