Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Auto huren met winterbanden

Wil jij extra grip onder je kont tijdens de koude wintermaanden? Bij Diks Autoverhuur monteren wij all-season banden met M+S en sneeuwvloksymbool, deze zijn geschikt voor winterse omstandigheden. Ideaal voor onder andere de wintersport!

Kies jouw voertuigcategorie

Personenauto's Personenauto's

1

Personenauto
Personenbussen Personenbussen

2

Personenbus
Bestelbussen Bestelbussen

3

Bestelbus
Koelwagens Koelwagens

4

Koelwagen
Vrachtwagens Vrachtwagens

8

Vrachtwagen
Speciaal vervoer Speciaal vervoer

9

Speciaal vervoer

Ophalen

Retour

Auto huren met winterbanden bij Diks Autoverhuur

Een auto huren in de winter? Dan wil je natuurlijk een auto huren mét winterbanden. Bij Diks Autoverhuur is dit uiteraard mogelijk. Wij monteren all-season banden met M+S en sneeuwvloksymbool onder onze personenauto’s en personenbusjes. Deze banden zijn geschikt als winterband in heel Europa, m.u.v. Zweden, Noorwegen en Finland.

 • Voeg de optie winterbanden toe tijdens het reserveren van jouw voertuig

 

Wij beschikken over all season banden voor de personenauto categorieën: F, H, HA, HYB, L, L-SKI, LO, SPK en SPO. Daarnaast hebben we ook passende all season banden voor de volgende personenbussen: MC, MM, VIA, VIA-SKIT en VIV.

Ben je van plan om met één van onze huurauto’s in de winter naar het buitenland te gaan? Check dan even of het hebben van winterbanden en/of sneeuwkettingen verplicht is in jouw land van bestemming. Op de website van de ANWB vind je hier meer informatie over.

all season

Met winterbanden op wintersport

Ga jij op wintersport en heb je een auto nodig? Dan kun je bij ons een auto huren voor wintersport! En zo’n winterband is niet geheel onbelangrijk, want in sommige landen is het bij winterse omstandigheden zelfs verplicht. Maar maak je niet druk, een huurauto met winterbanden van Diks eronder, zorgt ervoor dat jij veilig de weg op kan. Vergeet daarbij niet: met onze wintersport-actie, geniet je ook nog van een hoop voordelen.

Auto met winterbanden huren

Ga jij in de winter naar Duitsland, Oostenrijk of Frankrijk? Let dan op: in sommige delen van deze landen is het rijden met winterbanden onder je auto verplicht. Gelukkig kan je bij Diks een auto met winterbanden huren. Deze banden worden ook wel all-season banden genoemd. Die is, zoals de naam al zegt, tegen elk weertype bestand en ook wettelijk toegestaan als winterband in de meeste wintersportgebieden.

Zoals bekend monteren wij standaard all-season banden met sneeuwvloksymbool onder de voertuigen die naar wintersportgebieden reizen. Deze band voldoet als winterband in de meeste Europese landen (Kijk maar eens op de website van de ANWB, bij vrijwel elk land staat dat de all-season band met M+S symbool voldoet als winterband). Ook controleren wij altijd de profieldiepte van de banden voordat deze vertrekken richting het wintersportgebied. Zo weten we zeker dat de banden waarmee jij vertrekt naar het wintersportgebied voldoet aan de minimale profieldiepte van 4 mm.

Aantal personen

5-7

Rijbewijs

B

Laadruimte

Skibox met dragers mogelijk

Brandstof

Benzine

Versnelling

Automaat

Wintersport auto huren prijs

Personenauto's 1 dag 1 week 2 weken
Peugeot 5008 SKI - Skibox optioneel (L-SKI) € 120,00 € 840,00 € 1.440,00
   
Accessoires Per dag Maximum
Extra chauffeur  €                                                 2,50  €      25,00
Winterbanden  €                                               10,00  €    100,00
Sneeuwkettingen  €                                               10,00  €    100,00
Dakkoffer met dragers  €                                               30,00  €    200,00
Navigatie  €                                               10,00  €      50,00

Kosten all-season banden

De all season banden kosten € 10,- per huurdag met een maximumbedrag van € 150,-. Je kunt particulier een auto met winterbanden huren, maar je kunt ook zakelijk huren. Daarnaast profiteer je van onze vele voordelen. Zo bieden wij via Eurocross hulp bij pech door heel Europa, kun je een auto kiezen met navigatiesysteem, kun je sneeuwkettingen huren (in sommige landen zijn sneeuwkettingen verplicht) en bij een hoop bagage plaatsen wij een skibox op het dak.

Kortom met een auto van Diks ben je helemaal klaar voor de winter! Heb je iets meer ruimte nodig? Wij hebben naast auto’s, maar ook personenbusjes voor de hele familie. Huur een auto met winterbanden of all-season banden bij Diks Autoverhuur en rij voordelig, veilig en in alle rust in Nederland en het buitenland met onze winterbanden. Bekijk onze diensten-pagina, en zie wat we, naast het verhuren van winterbanden, allemaal voor jou kunnen betekenen.

Auto huren met winterbanden in Nederland

Moet jij in hartje winter de weg op, bijvoorbeeld omdat je moet verhuizen of iemand moet ophalen? Dan kan het zo zijn dat je ook in Nederland onderweg wat sneeuw tegenkomt. Bij sneeuw, modder en gladheid is een winterband geen overbodige luxe. Daarom kun je bij Diks Autoverhuur een auto huren met winterbanden.

Auto huren voor de wintersport bij Diks Autoverhuur

Onze Personenauto's

 • Kia Picanto - Citroen C1 - Opel Karl (A)


 • Toyota Yaris Hybride of vergelijkbaar (BA)


 • Ford Focus - Opel Astra (F)


 • Toyota Auris Hybride - Toyota Corolla Hybride (HYB)


 • Mazda CX 5 of vergelijkbaar (SPO)


 • Fiat Panda met reclame of vergelijkbaar (AA)


 • Toyota Auris Station of vergelijkbaar (HA)


 • Fiat 500 - Opel Adam (AB)


 • Fiat 500 cabrio (BC)


 • Ford Focus Station of vergelijkbaar (H)


 • Peugeot 5008 Benzine (L)


 • Nissan Micra - Kia Rio - Opel Corsa - Kia Stonic - Ford Fiesta (B)


 • Opel Mokka - Ford Puma - Mazda CX-30 (SPK)


 • Skoda Citigo-E (A-E)


 • Kia eNiro (SPK-E)


 • Peugeot 5008 SKI - Skibox optioneel (L-SKI)


Auto huren met winterbanden in het buitenland

Ga jij richting de sneeuw en wil je een auto huren met winterbanden? Dat kan! Voor de wintersport hebben wij verschillende huurauto’s met all-season banden met sneeuwvloksymbool beschikbaar. Je kunt ze gebruiken om tijdens winterse omstandigheden mee te rijden. Let op: in sommige delen van wintersportlanden is het verplicht om sneeuwkettingen te hebben. Voor winterbanden en sneeuwkettingen onder je huurauto zit je bij ons goed!  Ben jij van plan om een auto te huren en met deze naar buitenland te rijden. Vergeet dan niet onze coronavirus-pagina te bekijken. Hiermee voorkom je onverhoopte problemen.

Auto huren voor de wintersport bij Diks Autoverhuur