Auto huren met winterbanden

Wil jij voor de wintersport een auto huren met winterbanden? Dat kan bij DIKS! Wij leggen hieronder graag uit wat voor jou van toepassing is.

Een auto huren in de winter? Dan wil je natuurlijk het liefst een auto huren mét winterbanden. Bij DIKS autoverhuur is dit uiteraard mogelijk.*

*Op aanvraag monteren wij all-season banden met sneeuwvloksymbool onder onze personenauto’s en personenbusjes. Deze banden zijn geschikt als winterband in heel Europa.

Voeg de optie all season banden toe aan je reservering

Bij ons heeft niet elk voertuig standaard winterbanden voor de koude periode. Wil je zeker weten dat je de weg op gaat met de juiste grip? Dan moet je bij het reserveren de winterbanden-optie aanvinken. Wij regelen de rest, zodat jij met de perfecte bandenset de weg op kunt.

Kosten all-season banden

Per dagMaximumbedrag
Wintersport banden (Alpen)€ 15,-€ 150,-
Wintersport banden (Scandinavië)€ 25,--

De all season banden kosten € 15,- per huurdag met een maximumbedrag van € 150,-. Je kunt particulier een auto met winterbanden huren, maar je kan ook zakelijk huren. Daarnaast profiteer je van onze vele voordelen. Zo bieden wij via Eurocross hulp bij pech door heel Europa, kun je een auto kiezen met navigatiesysteem, kun je sneeuwkettingen huren (in sommige landen zijn sneeuwkettingen verplicht) en bij een hoop bagage plaatsen wij een skibox op het dak.

Kortom, met een auto van DIKS ben je helemaal klaar voor de winter! Heb je iets meer ruimte nodig? Wij hebben naast auto’s ook personenbusjes voor de hele familie. Huur een auto met winterbanden of all-season banden bij DIKS Autoverhuur en rij voordelig, veilig en in alle rust in Nederland en het buitenland met onze winterbanden. Bekijk onze diensten-pagina, en zie wat we, naast het verhuren van winterbanden, allemaal voor jou kunnen betekenen.

Met winterbanden op wintersport

Ben je van plan om met één van onze huurauto’s in de winter naar het buitenland te gaan? Check dan even of het hebben van winterbanden en/of sneeuwkettingen verplicht is in jouw land van bestemming. Op de website van de ANWB vind je hier meer informatie over.

Wij controleren voor vertrek richting het wintersportgebied altijd de profieldiepte van de banden. Zo weten we zeker dat de banden, waarmee jij vertrekt naar het wintersportgebied, voldoen aan de minimale profieldiepte van 4 mm.

Auto huren met winterbanden in Nederland

Moet jij in hartje winter de weg op, bijvoorbeeld omdat je moet verhuizen of iemand moet ophalen? Dan kan het zo zijn dat je ook in Nederland onderweg wat sneeuw tegenkomt. Bij sneeuw, modder en gladheid is een winterband geen overbodige luxe. Daarom kun je bij DIKS Autoverhuur een auto huren met winterbanden.

Auto huren met winterbanden in het buitenland

Ga jij richting de sneeuw en wil je een auto huren met winterbanden? Dat kan! Voor de wintersport hebben wij verschillende huurauto’s met all-season banden met sneeuwvloksymbool beschikbaar. Deze winterbanden zijn te gebruiken om onder andere tijdens heftige weersomstandigheden te rijden! Let op: in sommige delen van wintersportlanden is het verplicht om sneeuwkettingen te hebben. Voor winterbanden en sneeuwkettingen onder je huurauto zit je bij ons goed!  Ben jij van plan om een auto te huren en met deze naar buitenland te rijden. Vergeet dan niet onze coronavirus-pagina te bekijken. Hiermee voorkom je onverhoopte problemen.