Auto kilometervrij huren

Kilometervrij betekent dat je een onbeperkt aantal kilometers kunt rijden, zonder hiervoor een bedrag te moeten bijbetalen.

Kilometer vrij geschiedt o.b.v. onze fair use policy en betekent in de meeste gevallen gewoon kilometer vrij. Ben je van plan om op wintersport te gaan naar Oostenrijk en in één week 3.000 kilometer te rijden? Geen probleem.

Al onze voertuigen zijn vanaf 7 dagen kilometer vrij te huur met uitzondering van:

  • Alle koelwagens (0 kilometer vrij, ook bij 7 dagen of langer)

Bekijk personenauto's

Wat houdt kilometervrij rijden in?

Als je bij Diks Autoverhuur een auto huurt voor 7 dagen of langer, dan huur je hem geheel kilometervrij.* Een auto kilometervrij huren houdt in dat het aantal kilometers dat je rijdt financieel gezien niet uitmaakt. Jij kunt met je huurauto onbeperkt kilometers rijden, zonder hier een extra toeslag voor te moeten betalen. Door kilometervrij te rijden wordt je niet verrast door extra kosten aan het einde van de week. Makkelijk, duidelijk, en goedkoop een auto huren zonder verborgen kosten doe je bij Diks Autoverhuur.

*Naast een kilometervrij tarief hanteren we ook een 100 kilometer vrij per dag tarief bij 7 dagen of langer. Dit tarief is vaak goedkoper dan het kilometervrij tarief als blijkt dat er gelijk aan of minder dan 100 kilometer per dag gereden is.

Verschillende voertuigen kilometervrij huren

Volledig kilometervrij huren? Geen probleem! Bij Diks Autoverhuur kun je meerdere soorten voertuigen kilometervrij huren. Je kunt bij ons een personenauto huren, een bus huren, een vrachtwagen huren, een verhuiswagen huren en meer. Je kunt zelfs een koelwagen huren. Kilometervrij huren kun je enkel en alleen als je het voertuig 7 dagen of langer huurt. Hou hier rekening mee!

Waarom een auto kilometervrij huren bij Diks Autoverhuur?

Het huren van een auto bij Diks Autoverhuur is een eitje. Met een aantal klikken op de knop kun je bij ons een auto huren. Wij hebben een enorm wagenpark waar jij uit kunt kiezen. En niet onbelangrijk: je betaalt niet teveel. Ook denken we graag met je mee. Ga je op wintersportvakantie? Dan kun je bij ons ook een auto met winterbanden en sneeuwkettingen huren. Ook hebben we genoeg andere gadgets om jouw reis aangenaam te maken, denk aan airco, een radio/cd speler met AUX-aansluiting en een navigatiesysteem. Particulier of zakelijk huren? Ook dat is geen probleem!