Ga direct naar inhoud
Ga direct naar inhoud

Ga op wintersport met Diks

Dit jaar eindelijk weer richting de sneeuw met vrienden of familie? Huur dan een personenbus (of auto) waar alles en iedereen in past bij Diks Autoverhuur!

Bekijk alle personenbussen

Een personenbus huren voor de wintersport

Huur een personenbus voor 7 dagen of langer en profiteer van de volgende voordelen:

  • Extra voordelig dagtarief met alle kilometers vrij
  • Inclusief alle verzekeringen
  • 24/7 pechhulp
  • Een gratis verlaagd eigen risico
  • All-season banden met sneeuwvlok symbool*
  • Alle personenbussen zijn voorzien van verwarming achterin
  • Haal je voertuig een dag voor vertrek kosteloos op (vanaf 16:00)*

*Deze korting is enkel geldig buiten het hoogseizoen en wordt achteraf toegepast. In het hoogseizoen, 23 december 2023 t/m 7 januari 2024 en 17 februari t/m 25 februari 2024 worden de all-season banden wel doorbelast. Ophalen vanaf 16:00 geschied op basis van beschikbaarheid.

Personenbus huren prijs

Vanaf 7 dagen huur je altijd kilometer vrij, dit betekent dat je zo ver kunt rijden als je wilt, zonder hiervoor extra bij te moeten betalen. Daar bovenop geldt: hoe langer je huurt, des te voordeliger het wordt! Zo betaal je slechts 12 huurdagen als je besluit om 14 dagen op pad gaat. Profiteer snel van deze voordelen en reserveer jouw personenbus. Annuleren is gratis en de voorraad is beperkt, zeker naarmate het wintersportseizoen dichterbij komt.

Per dag - 125 km vrij1 week - km vrij2 weken - km vrij
Mercedes Vito Dubbele Cabine (6 personen)€ 140,-€ 945,-€ 1.606,50
Mercedes Sprinter Dubbele Cabine (7 personen)€ 135,-€ 945,-€ 1.606,50
Ford Transit of vergelijkbaar (9 personen)€ 155,-€ 1.085,-€ 1.844,50
Mercedes Vito (9 personen)€ 165,-€ 1.155,-€ 1.963,50

All-seasonbanden als winterbanden

Op aanvraag voorzien wij onze voertuigen voor de wintersport van All-seasonbanden met het 3PMSF-symbool (Three Peak Mountain Snow Flake, Alpine- of sneeuwvlok symbool). Dit symbool geeft aan dat deze banden voldoen als winterband in heel Europa.

De wet- en regelgeving omtrent winterbanden en sneeuwkettingen verschilt per land. Kijk op de website van de ANWB.

Liever op pad met echte winterbanden? Neem dan contact op met één van onze vestigingen. We bespreken graag de mogelijkheden en helpen je graag goed voorbereid op weg naar de sneeuw.

Sneeuwkettingen huren bij Diks Autoverhuur

Sneeuwkettingen bieden extra grip en veiligheid op sterk besneeuwde en beijzelde bergwegen. Wij beschikken over verschillende sneeuwkettingen met manuele spanning en enkele sneeuwkettingen met zelfspanners. Welke sneeuwketting je nodig hebt, is afhankelijk van de bandenmaat en het type auto.

Op Europese (berg)wegen, voorzien van een verkeersbord met daarop een wiel en sneeuwketting, is het hebben van sneeuwkettingen verplicht. Zorg er dus voor dat je ze binnen handbereik hebt liggen als je van plan bent om naar de sneeuw te rijden. Zeker weten of sneeuwkettingen verplicht zijn in jouw land van bestemming? Kijk op de interactieve kaart van VACO: Interactieve Kaart Winterbanden en Sneeuwkettingen

Naar welk skigebied vertrek jij?

Er zijn vele prachtige gebieden in onder andere Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland of Duitsland. Allemaal zeer goed bereikbaar met de auto. Wij hebben de auto die jij hiervoor zoekt, een personenauto met genoeg bagageruimte om met de hele familie een comfortabele reis te maken of een 9 personenbus als je met meer dan 4 personen op reis gaat. Wij helpen je graag op weg richting de sneeuw. Huur nu een van onze grotere personenauto’s of personenbussen voor jouw ideale wintersport reis.

Personenbus huren voor de wintersport

Ga je met een groep vrienden? Dan kan het voordeliger zijn om met z’n allen een personenbus te huren. Niet alleen omdat het natuurlijk erg gezellig is, maar je bespaart ook nog eens op de brandstofkosten. Al onze personenbussen zijn verlengd, dit zorgt voor net dat beetje extra bagageruimte. Mocht dat nog niet genoeg zijn? Dan kunnen wij altijd een skibox op het dak monteren voor de rest van je spullen. Denk hierbij aan je eigen ski’s of snowboards. Onze personenbussen zijn standaard uitgerust met radio/usb en airco niet geheel onbelangrijk als je veel kilometers gaat rijden.

Ben jij klaar voor de wintersport?

Huur nu een van onze personenbussen voor wintersport. En profiteer van extra voordelig dagtarief met alle kilometers vrij (minimaal 7 dagen). Het enige wat dan jij dan nog moet doen is het inpakken van je ski-kleding en attributen. Bij Diks zorgen wij ervoor dat jij comfortabel jouw weg kan maken richting de sneeuw.