Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading

Een personenbus huur je natuurlijk bij Diks Autoverhuur

Jij en je vrienden willen een weekendje weg? Maar er is nog geen vervoer geregeld? Bij Diks Autoverhuur huur je een personenbus met alles erop en eraan, geschikt voor al je vrienden, voor een goede prijs en zonder verrassingen achteraf.

Personenbus huren in Amsterdam bij Diks

Je hebt binnenkort een feestje en wil graag met zijn allen er naar toe rijden. Of je gaat op vakantie met vrienden en een grotere auto is gezelliger dan met zijn drieën achter elkaar aanrijden. Ook een dagje uit met het hele gezin, compleet met opa, oma en een lievelingstante is gezelliger als je in één auto naar de bestemming gaat. In deze gevallen is het handig om een personenbus te huren in Amsterdam bij ons. Wij bieden verschillende personenbusjes aan waarin je met veel plezier onderweg gaat.

All-in 9 persoonsbus huren in Amsterdam

Een personenbus huren in Amsterdam is bij ons all-in. Dat houdt in dat het huurtarief al inclusief verzekeringen is. Ook heb je al betaald voor 24/7 pechhulp in Nederland en Europa. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met de personenbus dan komt er altijd hulp. Met dat idee ga je heerlijk onbezorgd en voor een goede prijs op weg.

Complete personenbus

Een personenbus huren voor Amsterdam en omstreken betekent ook dat je een complete bus mee krijgt. De personenbusjes zijn geschikt voor 9 personen. Er is dus ruimte voor 8 passagiers en 1 bestuurder. Omdat onze personenbusjes verlengd zijn, heb je ook nog eens voldoende ruimte voor uw bagage. De rollator of rolstoel van oma kan dus gemakkelijk mee. Er is ook veel ruimte voor koffers en dergelijke. Daarom is een 9 persoonsbus huren in Amsterdam heel geschikt voor vakanties. En je komt altijd op je bestemming aan: de bussen zijn allemaal voorzien van navigatie.

Personenbus huren in Amsterdam bij Diks

Onze personenbussen

  • Mercedes Sprinter dubbele cabine (7 personen)


  • Ford Transit (9 personen)


  • Mercedes Vito (9 personen)


  • Mercedes V klasse


Q: Rijden alle huurauto’s van Diks met reclame?

Onze personenauto’s, dubbele cabines en personenbussen rijden allemaal zonder reclame, met uitzondering van onze Actie-auto. De rest van het wagenpark is zowel met als zonder reclame te huren. Wil je perse geen reclame op de auto dan kan je dit aangeven bij de reservering.

Flexibel een 9 persoonsbus huren in Amsterdam

Flexibel een 9 persoonsbus huren in Amsterdam

Wij hanteren flexibele ophaal- en retourtijden. Daarom kun je altijd een personenbus huren in Amsterdam wanneer jij dat nodig hebt. De bussen zijn goed onderhouden en dat merk je bij het rijden. Daarnaast bieden wij de beste verhouding in prijs en kwaliteit. Een credit card is overigens niet nodig om een busje bij ons te huren. Betaling is mogelijk via IDEAL of Pin. Onze vestigingen accepteren geen contanten. Bovendien huur je bij ons een bus geheel kilometervrij vanaf 7 dagen.

Wil je een 9 persoonsbus voor personenvervoer huren in Amsterdam en omstreken? Vul dan het reserveringsformulier in. Heb je vragen dan beantwoorden wij die graag. Neem dan contact met ons via een vestiging bij jou in de buurt.

Verschillende vestigingen

Je kunt een 9 persoonsbus huren in Amsterdam, Amstelveen en Almere. Bij Amsterdam-Westpoort en Almere is het mogelijk om je eigen auto gratis op ons terrein te laten staan, totdat je de personenbus weer terug komt brengen. Kies zelf de dichtstbijzijnde vestiging om een personenbus te huren in Amsterdam.