Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

9 persoonsbus huren

Jij en je vrienden willen een weekendje weg? Maar er is nog geen vervoer geregeld? Bij Diks Autoverhuur huur je een personenbus met alles erop en eraan, geschikt voor al je vrienden, voor een goede prijs en zonder verrassingen achteraf.

Kies je voertuigcategorie

Personenauto's Personenauto's

1

Personenauto
Personenbussen Personenbussen

2

Personenbus
Bestelbussen Bestelbussen

3

Bestelbus
Koelwagens Koelwagens

4

Koelwagen
Vrachtwagens Vrachtwagens

8

Vrachtwagen
Speciaal vervoer Speciaal vervoer

9

Speciaal vervoer

Ophalen

Retour

9 personenbus huren in Amsterdam

Wanneer je een feestje hebt is het natuurlijk gezellig om samen met een grote groep te arriveren op het feest. En ook wanneer je met de auto op vakantie gaat is het vaak gezelliger om gezamenlijk in een auto te zitten dan in een stoet van 3 auto’s achter elkaar te rijden. Bij Diks Autoverhuur bieden wij jou de kans om een 9 persoonsbus te huren voor een voordelige prijs.

  • Kilometer vrij vanaf 7 dagen
  • Prijs inclusief BTW en Verzekering
  • Automaat of handgeschakeld

Het maakt niet uit of je naar een feestje gaat, op vakantie gaat of dat je het gewoon fijn vindt om in een toffe grote bus te rijden, bij ons kun je bussen huren voor elke gelegenheid. Wij bieden verschillende persoons busjes aan waarmee je met veel plezier én gemak de weg op kunt gaan.

personenvervoer of personenbussen geschikt voor shorrtlease bij DIks Autoverhuur
Aantal personen

9

Rijbewijs

B

Laadruimte

105 x 155 x 132 cm

Brandstof

Diesel

Versnelling

Automaat

Onze personenbussen

  • Mercedes Sprinter dubbele cabine (7 personen)


  • Ford Transit - Citroën Spacetourer (9 personen)


  • Mercedes Vito (9 personen)


  • Mercedes V klasse


  • Mercedes Vito Dubbele Cabine (6 personen)


Q: Rijden alle huurauto’s van Diks met reclame?

Onze personenauto’s, dubbele cabines en personenbussen rijden allemaal zonder reclame, met uitzondering van onze Actie-auto. De rest van het wagenpark is zowel met als zonder reclame te huren. Wil je perse geen reclame op de auto dan kan je dit aangeven bij de reservering.

9 personenbus huren in Amsterdam

Wanneer je een feestje hebt is het natuurlijk gezellig om samen met een grote groep te arriveren op het feest. En ook wanneer je met de auto op vakantie gaat is het vaak gezelliger om gezamenlijk in een auto te zitten dan in een stoet van 3 auto’s achter elkaar te rijden. Bij Diks Autoverhuur bieden wij jou de kans om een 9 persoonsbus te huren voor een voordelige prijs.

Over onze 9-persoons bussen

Wil jij een persoons bus huren bij Diks Autoverhuur? Dit kan! Door ons ruime assortiment zit er voor iedereen een geschikt busje bij. Wanneer jij een persoonsbus wilt huren met meerdere aantal deuren, dan heb je enorm veel opties. Wil je een grote groep mensen meenemen in de bus? Dan is de Mercedes Vito misschien wel iets voor jou. Door de luxe uitstraling en de chique binnenkant heb je een 9 persoons bus voor elke gelegenheid. Het fijne is, je mag hem ook meenemen naar elk land binnen Europa, zonder extra kosten! Door onze flexibele en klantgerichte houding is vrijwel alles mogelijk. Mocht je verhuiswagen huren, bestelwagen huren of een bestelauto huren, dan gelden dezelfde voorwaarden. 9 persoonsbus huren zonder moeilijkheden!

Een personenbus huren in Amsterdam doe je gemakkelijk, snel en voor een goede prijs bij Diks Autoverhuur.
Shortlease voertuigen beschikbaar bij Diks Autoverhuur

Bus huren, dit is wat je moet weten!

Waar kan je het beste een busje huren? Amsterdam is de uitgelegen plek! Wanneer je een 9 persoonsbus huurt bij Diks Autoverhuur kan je ervan uitgaan dat je zorgeloos op pad kunt gaan. Doordat wij al vanaf 1949 vele, vaak terugkerende, klanten blij maken met een mooie personenauto, 9 persoonsbus huren of vrachtwagen, kan je ervan uitgaan dat wij zeer betrouwbaar en klantgericht zijn. Wanneer je een vraag hebt over auto huren, koelwagen huren of bestelauto huren, dan kan je ons altijd contacten via de contactpagina. Hier staan wij je graag te woord. Tevens kun je ook altijd gezellig langskomen bij één van onze locaties.

Een 9-persoons bus huren in Amsterdam is bij ons all-in. Dat houdt in dat het huurtarief al inclusief verzekeringen is. Daarnaast zit de 24/7 pechhulp in Nederland en Europa inclusief deze zeer scherpe prijs. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met de personenbus, dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk iemand komt helpen om de problemen op te lossen. Met die gedachtegang kan je zorgeloos en met een brede glimlach de weg op.


Over de service dan Diks Autoverhuur

Mocht je vragen hebben over vrachtwagen huren, bestelbus huren of een bus huren voor een langere tijd? Dan helpen wij je graag verder via onze contactpagina. Omdat wij graag met jou meedenken kan je al onze voertuigen huren zonder creditcard, een hele fijne bijkomstigheid wat ons betreft. Daarnaast kan je ook altijd onze veelgestelde vragen pagina bekijken, wellicht dat je daar antwoord vindt op jou vraag. 9 persoonsbus huren Amsterdam!

Voor extra informatie over Diks Autoverhuur kan je altijd onze privacy policy of algemene voorwaarden bekijken. Genoeg informatie over het huren van een personenbus.