Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

8 persoons auto huren

Met z’n allen op stap, maar niet genoeg plek in de auto? Als je een 8 persoons auto wilt huren, zit je goed bij Diks Autoverhuur. Een 8 persoons auto huren is bij ons makkelijk en snel geregeld.

Kies je voertuigcategorie

Personenauto's Personenauto's

1

Personenauto
Personenbussen Personenbussen

2

Personenbus
Bestelbussen Bestelbussen

3

Bestelbus
Koelwagens Koelwagens

4

Koelwagen
Vrachtwagens Vrachtwagens

8

Vrachtwagen
Speciaal vervoer Speciaal vervoer

9

Speciaal vervoer

Ophalen

Retour

8 persoons auto huren

Je reserveert voor een voordelig tarief online en haalt de auto op bij een van onze vestigingen in Amsterdam, Amstelveen of Almere. Zo kun jij in no time de weg op. Een 8 persoons auto huren was nog nooit zo makkelijk!

Je hebt bij ons de keuze tussen een aantal auto’s voor 8 personen. Allereerst is het goed om te weten dat er geen personenauto voor 8 personen is, maar je een personenbus moet huren. Onze personenbussen bieden plek aan 8 of 9 personen; zo weet je altijd zeker dat iedereen kan meerijden. Wij hebben personenbussen van Ford en Mercedes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de luxe Mercedes V klasse. Deze personenbus heeft veel ruimte en er kunnen 8 personen meerijden. Wil je een 8 persoons auto huren, maar is er een kans dat er nog iemand meerijdt? Dan kun je gaan voor de Mercedes Vito. Deze personenbus biedt namelijk plek aan 9 personen. Zo weet je zeker dat niemand van je gezelschap achter hoeft te blijven!

Een personenbus huren in Amsterdam doe je gemakkelijk, snel en voor een goede prijs bij Diks Autoverhuur.

Onze Personenbussen

  • Mercedes Sprinter dubbele cabine (7 personen)


  • Ford Transit - Citroën Spacetourer (9 personen)


  • Mercedes Vito (9 personen)


  • Mercedes V klasse


Mag ik met een buitenlands woonadres de V-Klasse huren?

Helaas, het is niet mogelijk om de Mercedes V-Klasse te huren als je een woonadres in het buitenland hebt.

Parkeren in Amstelveen bij Diks Autoverhuur, hoe werkt dat?

8 persoons auto huren: de periode

Een 8 persoons auto huren kan bij Diks Autoverhuur voor een korte of lange periode. Ga je een dag op stap met een groep vrienden? Dan kun je een personenbus huren per uur of voor een dag. Ga je een weekend weg of op vakantie? Dan kun je bij ons een 8 persoons auto huren voor een langere periode. Bij Diks Autoverhuur is alles mogelijk: weekendhuur, weekhuur of maandhuur van een personenbus voor 8 of meer personen. Een 8 persoons auto huren was nog nooit zo makkelijk en voordelig!

8 persoons auto huren voor een voordelig tarief

Je kunt bij Diks Autoverhuur gemakkelijk online een 8 persoons auto reserveren. Je maakt een keuze en kunt de auto daarna ophalen bij een van onze vestigingen in Amsterdam, Amstelveen of Almere. Je kunt er bij ons van uitgaan dat de auto op tijd, schoon en volgetankt op jouw ophaallocatie staat.

Een ander voordeel van een 8 persoons auto huren bij Diks Autoverhuur: wij zijn altijd transparant over onze prijzen. Dankzij onze handige prijscalculator zie je meteen of de gewenste 8 persoons auto beschikbaar is en wat het tarief is. Deze prijzen zijn altijd inclusief verzekering. Mocht je de auto op het laatste moment toch niet meer nodig hebben, dan is dat geen probleem. Bij ons kun je tot het laatste moment annuleren.

Heb je vragen? Dan kun je contact met ons opnemen. We helpen je graag verder. Natuurlijk ben je ook altijd welkom bij onze vestigingen in Amsterdam, Amstelveen en Almere!