Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Een voertuig terugbrengen, hoe gaat dat in zijn werk?

De huurperiode zit erop en het voertuig moet worden ingeleverd. Het voertuig inleveren kan bij Diks zowel binnen als buiten openingstijden, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Je parkeert het voertuig in de buurt van de vestiging, betaalt parkeergeld tot 00:00 en laat de sleutel achter in de sleutelkluis.

Het voertuig inleveren als de vestiging gesloten is, is mogelijk. Dit gaat als volgt:

  1. Parkeer het voertuig in de buurt van de vestiging
  2. Vergeet niet al je spullen uit het voertuig te halen en doe het voertuig op slot.

  3. Betaal parkeergeld tot 00:00 (m.u.v. zondagen)
  4. In de buurt van onze vestigingen geldt betaald parkeren tot 00:00 (ma t/m za) en je blijft verantwoordelijk voor het voertuig totdat wij deze de eerstvolgende werkdag hebben ingenomen en gecontroleerd.

  5. Laat de autosleutels achter in de sleutelkluis
  6. Je vindt deze naast de ingang van onze vestiging


De eerstvolgende werkdag nemen we het voertuig in, controleren we deze op schades en ontvang je de eindfactuur per mail.

TIP: Zorg dat het voertuig is volgetankt. Dit scheelt je extra brandstofkosten op de factuur.

Diks Autoverhuur medewerker maakt auto schoon met stofzuiger.

Het voertuig inleveren bij een andere vestiging

Wil je het voertuig liever inleveren op een andere vestiging dan de vestiging waar je hem hebt opgehaald? Dat is mogelijk, mits het voertuig de volgende dag vrij staat. Geef tijdens het reserveren het reserveren aan dat de retourlocatie afwijkt of bel even met de vestiging waar je de auto hebt opgehaald om de mogelijkheden voor het inleveren te bespreken.

Q: Kan ik de huurauto na sluitingstijd terugbrengen?

Ja, de huurauto kan na sluitingstijd teruggebracht worden. Parkeer de auto dan in de buurt van de vestiging (denk aan betaald parkeren) en laat de sleutel achter in de speciale sleutelkluis naast de ingang van de vestiging. Je blijft als huurder verantwoordelijk voor de huurauto tot wij deze de eerstvolgende werkdag hebben ingenomen en gecontroleerd.