Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Een voertuig terugbrengen, hoe gaat dat in zijn werk?

De huurperiode zit erop en het voertuig moet worden ingeleverd. Het voertuig inleveren kan bij Diks zowel binnen als buiten openingstijden, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Je parkeert het voertuig gewoon in de buurt van de vestiging en laat de sleutel achter in de sleutelkluis.

Is de vestiging gesloten op het moment dat je de auto terug komt brengen? Geen probleem! Je parkeert het voertuig dan gewoon in de buurt van onze vestiging en laat de autosleutels achter in de sleutelkluis, deze vind je naast de ingang van de vestiging. De eerstvolgende werkdag nemen we alle voertuigen in en controleren we deze op schade. Tot het moment van inname blijf je als huurder verantwoordelijk voor het voertuig, denk dus aan verkeersregels en parkeergeld!

  • Zorg dat het voertuig is volgetankt. Zo voorkom je extra brandstofkosten op de factuur.
  • Parkeer het voertuig in de buurt.
  • Haal al je spullen uit het voertuig.
  • Doe het voertuig op slot.
  • In de meeste gebieden geldt betaald parkeren tot 00:00.
  • Laat de autosleutels achter in de sleutelkluis, deze vind je bij de ingang van de vestiging.

Parkeren in de buurt

Kijk voor informatie over parkeren in de buurt van onze vestigingen op Parkeren bij onze vestigingen.

Diks Autoverhuur medewerker maakt auto schoon met stofzuiger.

Het voertuig inleveren bij een andere vestiging

Wil je het voertuig liever inleveren op een andere vestiging dan de vestiging waar je hem hebt opgehaald? Dat is mogelijk, mits het voertuig de volgende dag vrij staat. Geef tijdens het reserveren het reserveren aan dat de retourlocatie afwijkt of bel even met de vestiging waar je de auto hebt opgehaald om de mogelijkheden voor het inleveren te bespreken.

Q: Kan ik de huurauto na sluitingstijd terugbrengen?

Ja, de huurauto kan na sluitingstijd teruggebracht worden. Parkeer de auto dan in de buurt van de vestiging (denk aan eventuele parkeerkosten) en laat de sleutel achter in de speciale sleutelkluis naast de ingang van de vestiging. Je blijft als huurder verantwoordelijk voor de huurauto tot wij deze hebben gecontroleerd en ingenomen op de eerstvolgende werkdag.