Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading

Een voertuig terugbrengen

Bij Diks Autoverhuur kun je je voertuig 24/7 terugbrengen. Maar wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het inleveren van je huurvoertuig?

Een voertuig terugbrengen, hoe gaat dat in zijn werk?

De huurperiode zit erop en het voertuig moet worden ingeleverd. Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het inleveren van een huurauto?

 1. Autosleutels
 2. Bij aankomst overhandig je de autosleutels aan de medewerker. Dit is ook het moment om eventuele bijzonderheden te melden.

 3. Bijzonderheden
 4. Is je iets opgevallen aan het voertuig tijdens het rijden? Meld dit dan ook even aan de medewerker die de autosleutels in ontvangst neemt. Zij zorgen ervoor dat eventuele problemen verholpen kunnen worden voor een volgende huurder vertrekt met het voertuig.

 5. Schade Check
 6. Indien mogelijk loop je samen met een buitendienst medewerker een rondje om het voertuig ter controle van eventuele schade.

 7. Betalen
 8. Aan het einde van de huurperiode ontvang je de totaalfactuur per mail. De resterende borg wordt binnen 2 tot 4 werkdagen teruggestort op je rekening.

 9. Schoonmaken
 10. Elk voertuig wordt van binnen- en van buiten schoongemaakt door ons team van buitendienst medewerkers voordat het voertuig wordt meegegeven aan nieuwe huurders.

  Wij zorgen goed voor onze voertuigen en vragen onze huurders dit ook te doen. Be gentle, it’s a rental.

Jouw voertuig inleveren bij een andere vestiging

Wil je het voertuig liever inleveren op een andere vestiging dan de vestiging waar je hem hebt opgehaald? Dat is mogelijk, mits het voertuig de volgende dag vrij staat. Geef tijdens het reserveren het reserveren aan dat de retourlocatie afwijkt of bel even met de vestiging waar je de auto hebt opgehaald om de mogelijkheden voor het inleveren te bespreken.

Een voertuig terugbrengen, hoe gaat dat in zijn werk?

Q: Kan ik de huurauto na sluitingstijd terugbrengen?

De huurauto kan na sluitingstijd teruggebracht worden. De auto kan geparkeerd worden (denk aan eventuele parkeerkosten) en de sleutel kan in de speciale sleutelkluis gedeponeerd worden. Je blijft verantwoordelijk voor de huurauto tot wij de auto gecontroleerd hebben de volgende ochtend.

Voertuig terugbrengen na sluitingstijd

Voertuig terugbrengen na sluitingstijd

Het kan voorkomen dat je het voertuig wenst terug te brengen buiten openingstijden. Dat is bij Diks Autoverhuur geen probleem. U parkeert het voertuig in de buurt van onze vestiging en deponeert de autosleutels in de sleutelkluis, deze vind je naast de ingang van onze vestiging. De eerstvolgende werkdag nemen we alle voertuigen weer in. Tot die tijd blijft de huurder verantwoordelijk voor het voertuig, denk dus aan eventueel parkeergeld!

 • Parkeer het voertuig in de buurt.
 • Haal al je spullen uit het voertuig.
 • Doe het voertuig op slot.
 • Denk aan betaald parkeren.
 • Laat de autosleutels achter in de sleutelkluis, deze vind je bij de ingang van de vestiging.
 • In sommige gebieden geldt betaald parkeren.

Parkeren in de buurt

Kijk voor informatie over parkeren in de buurt van onze vestigingen op onze Parkeren pagina: