This page is only published in Dutch

Mercedes Sprinter huren

Wil jij een Mercedes Sprinter huren? Bij Diks Autoverhuur doe je dit met veel voordeel. Zo ga jij vol vertrouwen de weg op met een Mercedes Sprinter die geheel schoon, net en betrouwbaar wordt opgeleverd. Een Mercedes Sprinter is een populair busje voor het vervoeren van spullen. Hij is perfect als bestelauto of verhuisauto. Daarnaast is hij comfortabel, zodat je er gemakkelijk vele kilometers in kunt afleggen. De Mercedes-Benz Sprinter zou zomaar eens de wagen kunnen zijn die aan al je wensen voldoet.

Bekijk bestelbussen

Alle Mercedes Sprinter modellen

Wij bieden verschillende uitvoeringen van de Mercedes Sprinter te huur aan, zoals personenbussen, bestelwagens en koelwagens.

Bestelbussen

Mercedes Sprinter 9m³ huren

De Mercedes Sprinter 9m³ (09M) biedt ruimte voor 3 personen, inclusief bestuurder en is uitgerust met een dieselmotor, automatische versnellingsbak en 9m³ laadruimte. De ideale bus voor een verhuizing of klusweekend.

Mercedes Sprinter 9m³ huren

Mercedes Sprinter 11m³ huren

De Mercedes Sprinter 11m³ (11M) biedt ruimte voor 3 personen, inclusief bestuurder en is uitgerust met een dieselmotor, automatische versnellingsbak en 11m³ laadruimte. Ideaal voor een grote verhuizing of flink klusweekend.

Mercedes Sprinter 11m³ huren

Mercedes Sprinter met laadklep 11m³ huren

De Mercedes Sprinter 11m³ met laadklep (11K) biedt ruimte voor 3 personen, inclusief bestuurder en is uitgerust met een dieselmotor, automatische versnellingsbak, 11m³ laadruimte en een hydraulische laadklep. Het maximale laadvermogen van de laadklep is 500 kilogram.

Mercedes Sprinter met laadklep 11m³ huren

Mercedes eSprinter 11m³ huren

De Mercedes eSprinter 11m³ (11E) biedt plaats aan 2 personen inclusief de bestuurder en is uitgerust met een elektromotor met een actieradius van 120 km, automatische versnellingsbak en 11m³ laadruimte. Ideaal voor een grote verhuizing of een groot klusweekend.

Mercedes eSprinter 11m³ huren

Mercedes Sprinter 15m³ huren

De Mercedes Sprinter 15m³ (15M) biedt ruimte voor 3 personen, inclusief bestuurder en is uitgerust met een dieselmotor, automatische versnellingsbak en 15m³ laadruimte. Ideaal voor een grote verhuizing of flink klusweekend.

Mercedes Sprinter 15m³ huren

Mercedes Sprinter met laadklep 15m³ huren

De Mercedes Sprinter 15m³ met laadklep (15K) biedt ruimte voor 3 personen, inclusief bestuurder en is uitgerust met een dieselmotor, automatische versnellingsbak, 15m³ laadruimte en een hydraulische laadklep. Het maximale laadvermogen van de laadklep is 500 kilogram.

Mercedes Sprinter met laadklep 15m³ huren

Mercedes Bakwagen met laadklep huren

De Mercedes Bakwagen met laadklep of vergelijkbaar is uitgerust met een automatische versnellingsbak, gekoppeld aan een dieselmotor en biedt ruimte voor 3 personen, inclusief bestuurder. Deze bus is te besturen met een normaal rijbewijs B.

Mercedes Bakwagen met laadklep huren

Personenbussen

Mercedes Sprinter Dubbele Cabine huren

De Mercedes Sprinter (Dubbele Cabine) biedt ruimte voor 7 personen, inclusief de bestuurder. Verder is de bus uitgerust met een automatische versnellingsbak en vind je achterin 7m³ laadruimte voor flink wat bagage.

Mercedes Sprinter Dubbele Cabine huren

Koelwagens

Mercedes Sprinter Koel/vries 11m³ huren

De Mercedes Sprinter Koel/vries + 220V nachtkoeling is uitgerust met een dieselmotor, automatische versnellingsbak, 9,5m³ laadruimte en biedt ruimte voor 3 personen, inclusief bestuurder. De maximaal haalbare koeltemperatuur is -18℃.

Mercedes Sprinter Koel/vries 11m³ huren

Mercedes Sprinter koel/vries met laadklep 11m³ huren

De Mercedes Sprinter Koel/vries met laadklep + 220V nachtkoeling is uitgerust met een hydraulische laadklep, dieselmotor, automatische versnellingsbak, 9,5m³ laadruimte en biedt ruimte voor 3 personen, inclusief bestuurder. De maximaal haalbare koeltemperatuur is -18℃.

Mercedes Sprinter Koel/vries met laadklep 11m³ huren

Mercedes Sprinter huren met veel voordeel

Een Mercedes Sprinter huur je met veel voordeel bij Diks Autoverhuur. Deze voordelen zijn vaak de reden dat zowel zakelijke als particuliere klanten voor ons kiezen. Dit heeft onze service sneller, goedkoper en betrouwbaarder gemaakt. Daarnaast zijn onze aanbiedingen bij het huren van een Mercedes Sprinter onweerstaanbaar.

Waarom een Mercedes Sprinter huren?

Waarvoor je ook een Mercedes Sprinter wilt huren, je zit goed bij Diks. Met een Mercedes Sprinter heb je ruimte voor heel veel spullen. Ideaal als jij bestellingen rond wilt brengen, gaat verhuizen of naar de bouwmarkt moet om spullen op te halen. De Mercedes Sprinter is altijd een goede keuze. Voor elk doeleinde kun je bij Diks Autoverhuur een bestelbus huren. Of je nu gaat verhuizen, of op zoek bent naar een wagen waarmee je gemakkelijk ander soort goederen kunt vervoeren; de Mercedes-Benz Sprinter zou zomaar eens het busje kunnen zijn die aan al je behoeften en eisen voldoet. Wil je graag een Mercedes-Benz, maar kan het maatje kleiner? Kies dan voor de Vito die er zelfs als geheel elektrische e-Vito is!

Wil jij een Mercedes Sprinter huren om te verhuizen naar het buitenland? Dan is dat geen enkel probleem. Bij ons huur je een Mercedes Sprinter vanaf 7 dagen geheel kilometervrij. Daarnaast bieden wij via Eurocross pechhulp door heel Europa. Wel zo handig!

De voordelen van het huren van een Mercedes Sprinter bij Diks Autoverhuur

Als je een Mercedes Sprinter wilt huren bij Diks, bieden wij je veel voordelen:

  • Aangesloten bij de BOVAG

  • Hulp bij pech door heel Europa

  • Geen extra kosten om te tanken

  • Huren vanaf 19 jaar

  • Altijd bereikbaar

  • Lage borgsom

  • Een extra chauffeur voor slecht €2,50 per chauffeur per dag

  • Kilometervrij vanaf 7 dagen

  • Bus de avond ervoor ophalen is gratis (indien beschikbaar)