Skip to content
This page is only published in Dutch

Citroën Berlingo of vergelijkbaar huren

Een Citroën Berlingo of vergelijkbaar huren? Bijvoorbeeld om je meubelen naar je nieuwe studentenkamer mee te verhuizen, of om je nieuwe aankoop op Marktplaats mee op te halen? Waar je de Citroen Berlingo ook voor nodig hebt, je huurt hem altijd snel en voordelig bij Diks Autoverhuur. Huur je hem een dag? Dan rijd je de eerste 100 km vrij!

Bekijk de Citroën Berlingo of vergelijkbaar (3m³)

Citroën Berlingo of vergelijkbaar

De Citroën Berlingo of vergelijkbaar is de meest voordelige bestelbus die je bij Diks kunt huren. Deze kleine maar fijne bestelbus (3m3) is ideaal voor een ritje naar de stort, het vervoeren van kleine meubelen van A naar B, en het ophalen van je nieuwe aanwinst van Marktplaats. Maar je kunt de Citroën Berlingo ook goed gebruiken als je een weekje gaat kamperen en flink wat ruimte nodig hebt voor al je campingspullen. In de Citroën Berlingo kunnen 3 personen mee, inclusief bestuurder.

Let op: huur je een Citroën Berlingo, dan huur je bij Diks een bepaalde klasse. Dit betekent dat je ook een vergelijkbaar type kan krijgen. Je kunt ons uiteraard bellen om je voorkeur uit te spreken, maar alleen bij ruime beschikbaarheid kan de huur van een specifiek model worden vastgelegd. Geen garantie in de meeste gevallen.

Citroën Berlingo huren: opties en extra’s

Een Citroën Berlingo huren bij Diks? Dan kun je rekenen op een hoop opties en extra’s. Huur je een Citroën Berlingo bij Diks Autoverhuur, dan ga je immer verzekerd op weg en kun je altijd gebruik maken van onze 24/7 pechhulp, zelfs in het buitenland. Je leest het goed, met de voertuigen van Diks mag je gewoon de grens over, als je ons wel belooft in Europa te blijven. Daarnaast rijd je de eerste 100 km VRIJ. Bekijk onze diensten voor meer informatie.

Citroën Berlingo als verhuiswagen

Ga jij verhuizen? En zijn er niet al te veel/grote meubels mee gemoeid? Dan is de Citroën Berlingo een goede partner voor jouw klus. Met een laadruimte van 140 x 133 x 119 cm kun je deze bestelbus goed gebruiken voor bijvoorbeeld de verhuizing van een studentenkamer. Handig om te weten is dat je bij Diks ook een hoop verhuisspullen kunt bijhuren, denk aan meubelhondjes, verhuisdozen, touw en blok, en confectie- en ladingstangen. Dit maakt iedere verhuisklus een stuk makkelijker!