Skip to content
This page is only published in Dutch

Automaat auto huren

Waarom een automaat auto huren?

Het rijden in een automaat kent vele voordelen. Zo hoef jij niet constant te schakelen, ideaal als jij veel in de stad rijdt. Het gevoel dat je krijgt door te weten dat je niet hoeft te schakelen, zorgt ervoor dat je relaxter in de auto zit. Zo kom jij na een langere rit veel fitter aan.

Bekijk personenauto's
  • Meer rijcomfort
  • Fitter na een lange autorit
  • Filerijden is eenvoudiger en minder vermoeiend
  • Makkelijker optrekken bij hellingen

Automaat auto huren voor vakanties

Wil jij een auto huren voor op vakantie? Dan raden wij aan om te kiezen voor een automaat auto. Zeker op langere afstanden biedt een automaat veel voordelen en groot verschil in rijcomfort. Zo kun jij zonder zorgen op vakantie en kom jij uitgerust aan na een lange rit. Bij Diks Autoverhuur kun jij geheel kilometervrij rijden bij een huur van 7 dagen of langer. Daarnaast bieden wij via Eurocross pechhulp door heel Europa. Zo kun jij een automaat auto huren voor een vakantie naar bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje maar ook Oostenrijk.

Met een automaat van Diks Autoverhuur ontdek jij nieuwe wegen en steden. Wij maken het mogelijk om zorgeloos en veilig op weg te gaan met een groot assortiment huurauto’s. In ons wagenpark vind je compacte automatische huurauto's aan, maar ook ruimere auto’s uitgerust met een automaat, zoals de Toyota Auris. Welke automaat auto je ook huren wilt, bij ons zit je goed!

Automaat bus huren

Naast dat je bij ons terecht kunt voor het huren van een automaat auto, kun je bij ons ook een automaat bus huren. Veel van onze bussen zijn standaard uitgevoerd als automaat. Omdat een verhuizing al genoeg stress oplevert, wil je zo min mogelijk zorgen hebben. Met een automaat hoef jij alleen maar gas te geven en niet aan het schakelen te denken. Wel zo fijn als je nooit in een busje rijdt. Een busje huren doe je bij Diks!

Bekijk bestelbussen

De service van Diks Autoverhuur

Wil jij een automaat auto huren of ben je op zoek naar een bus met automaat? Bij Diks Autoverhuur helpen we je in beide gevallen graag de weg op. In ons wagenpark vind je zowel automaat auto’s als bussen op automaat. Wij hielpen al vele (terugkerende) klanten op weg met een automaat auto, hierdoor kun jij ervan uitgaan dat je bij ons zonder problemen een automaat huurt. Wil jij meer weten over de voordelen van een automaat of onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast kan je ook altijd een offerte aanvragen. Deze zullen wij zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Bekijk onze algemene voorwaarden en onze privacy statement voor antwoord op jouw vragen omtrent onze service. Wil je een automaat of één van onze andere voertuigen huren? Bij Diks Autoverhuur vind je het allemaal!