Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Deze winter staat (hopelijk) weer in het teken van wintersport. Ski’s of snowboards in de paraatheid, de afspeellijst met Aprés Ski-hits up to date en je mooiste piste-outfit bij de hand; laat de wintersport maar komen!

Hoe kom je daar alleen? Met de beste wintersport auto natuurlijk. Waar vind je die? Bij Diks Autoverhuur!

  • Winterbanden en sneeuwkettingen mogelijk
  • Auto met dakkoffer huren
  • Stationwagon of MPV

Met de auto op wintersport

De reis naar je wintersport kun je op vele manieren afleggen. Je kunt natuurlijk een vliegticket boeken of de trein pakken, maar dit wordt je niet in dank afgenomen door moedertje aarde of je bent je halve vakantie onderweg… 

Het meest voorkomende (en leukste) vervoer is toch al sinds jaar en dag de auto! Dakkoffer op het dak, achterbak vol en gaan! Richting Zwitserland, Oostenrijk of Frankrijk, waar wil jij van de piste af? Voor een lange reis wil je natuurlijk wel comfortabel en veilig vervoer hebben. Zeker met de winterse weersomstandigheden waar je in terecht gaat komen. Heb je een dergelijke wintersport auto niet voor de deur staan? Neem dan zeker een kijkje bij onze personenauto’s.

Welk formaat wintersport auto?

Bij Diks hebben we een heel breed assortiment aan huurauto’s. Van de elektrische Skoda Citigo-e tot de Fiat 500 Cabrio. Of je nu alleen heel blij wordt van zo’n compacte huurauto, het huren van een elektrische auto met dergelijk bereik en of het dakje van de Italiaanse 500 er ook echt afgaat bij -10 graden, is natuurlijk de grote vraag. Als beste wintersport auto raden we je dan ook aan om een huurauto van een iets groter formaat te kiezen. Denk alleen al aan alle wintersport spullen die je mee moet sjouwen. En dan niet alleen voor jezelf, maar voor de hele vriendengroep of het gezin!

Kies voor een stationwagen richting de sneeuw

De beste wintersport auto is daarom een maatje groter. Ga je met niet al te veel mensen? Dan is een ‘normale’ stationwagen de auto die je zoekt. Denk aan bijvoorbeeld een Ford Focus Station of Toyota Auris Station. Wist je dat die laatste hybride aangedreven is? Zo bespaar jij ook nog wat op de benzinekosten richting de wintersport. Het ideale aan deze auto’s is dat ze al de beugels op het dak hebben voor de dakkoffer die Diks mee kan leveren bij de huur van jouw wintersport auto.

MPV = Meer Plek Voor...

Voldoen deze wintersport auto’s qua formaat toch nog niet helemaal aan je wensen omdat er écht veel spullen en mensen mee moeten? Zelfs dat is bij ons geen probleem. We bieden namelijk ook zogenoemde MPV’s aan, zoals de Opel Zafira of nog grotere Peugeot 5008 en Ford Galaxy. De gigantische achterbakken van deze wintersport auto’s vul je of tot de nok toe met koffers, of hier klap je een derde zitrij op voor extra passagiers richting de sneeuwpret. 

 

Hopelijk vind jij in deze lijst de beste wintersport auto voor jou. Wordt het alsnog krap? Dan raden we je aan eens te kijken naar onze personenbussen

 

Succes met kiezen en alvast veel plezier op de wintersport. Break a leg, spreekwoordelijk dan.

Reacties