Auto huren voor vakantie

Vakantie, heerlijk. All-inclusive, lekker bakke in de zon, goed eten en nieuwe dingen ontdekken. Weer even helemaal tot jezelf én elkaar komen.

Maar goed, kom er maar eens. Het openbaar vervoer is een optie, maar je droomvakantie verandert al snel in een nachtmerrie als je trein vertraging heeft of de airco in de bus stuk blijkt. Je leent de Kever van je tante? Super tof, maar plek voor al je koffers is er niet. Laat staan voor die 4 vrienden van je die je er ook graag bij hebt.

Bekijk alle personenauto's

Een geschikte auto voor ieder gezelschap

Diks heeft voor elk gezelschap, elke bestemming en iedere periode het perfecte stel wielen voor je klaarstaan. Zo wordt een auto huren voor vakantie wel héél makkelijk. Voor je vakantie een auto huren kilometervrij is wel heel voordelig bij Diks. En dan heb je ook nog niet eens een creditcard nodig!

Wist je dat je bij ons je auto tot een minuut voor je boeking kunt verzetten of annuleren. Komt er toch onverwachts iets tussen? Dan zit je nergens aan vast.

Een onvergetelijke vakantie in het buitenland

Rijden door de Franse bergen, genieten van het heerlijke eten in Italië en laten we de tropische temperaturen in Spanje zeker niet vergeten. Klinkt als muziek in de oren toch? Wanneer jij een auto wilt huren om te genieten van jouw ultieme vakantie binnen de populaire vakantielanden in Europa, dan ben je bij Diks Autoverhuur aan het juiste adres. Omdat wij willen dat jij optimaal kan genieten van jouw vakantie, huur je bij ons snel en voordelig een huurauto naar wens.

Met onze vooraf overeengekomen toestemming is het toegestaan om met onze huurauto's in heel Europa te rijden.* Wij vermelden de landen die je wilt bezoeken op het huurcontract.

*M.u.v. Turkije.

Naar het buitenland

24/7 Pechhulp in binnen- & buitenland

Kom je onverwachts stil te staan of loop je tegen andere problemen aan? Geen paniek! Wij zorgen ervoor dat je niet verder hoeft met het openbaar vervoer. Door onze 24/7 pechhulp, zorgen wij ervoor dat het probleem ter plekke wordt opgelost. Jij bent zo weer onderweg. Een auto huren voor vakantie in het buitenland is nog nooit zo makkelijk geweest.

Bekijk alle personenauto's