Verhuisbus of bestelwagen huren in Amsterdam – Diks Autoverhuur

Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading

Een bestelwagen huren bij Diks Autoverhuur

Ga je binnenkort verhuizen? Of moeten er aankomend weekend een aantal spullen worden vervoerd? Huur dan een bestelbus bij Diks Autoverhuur. Wij beschikken over verschillende bestelwagens, geschikt voor elke vorm van transport.

Verhuisbus huren in Amsterdam

Een verhuisbus huren in Amsterdam is vooral interessant tijdens het laatste weekend van de maand en/of het eerste weekend van de maand. Dit zijn de drukke weekenden omdat u dan moet verhuizen. Wij hebben een groot assortiment om in uw behoeften te voorzien. Een verhuisbus van 10 of 11 kuub en inmiddels hebben wij ons wagenpark uitgebreid met een verhuisbus van 14 kuub. Sinds kort verhuren wij ook de wel bekende Piaggio. Makkelijk als verhuisauto als u wat kleine spulletjes wilt verhuizen. Wij leveren ook de verhuisdozen die u ongetwijfeld nodig hebt. Uw verhuizing met een verhuisbus en de verhuisdozen van DIKS maakt het gewoon wat gemakkelijker voor u.

Bestelwagen huren in Amsterdam

Ook kunt u bij ons een bestelwagen huren. Wij verhuren bestelwagens in Amsterdam in elke gewenste grootte. Zo huurt u al een bestelwagen van 20 kuub en de grootste bestelwagen is 40 kuub. En natuurlijk alle maten bestelwagens hier tussenin. Kostentechnisch valt u bij DIKS in een goede prijscategorie. Eén telefoontje is genoeg om uw huur bestelwagen in Amsterdam op het gewenste moment voor u klaar te laten zetten.

Een bestelwagen of verhuisbus huren in Amsterdam was nog nooit zo gemakkelijk. Meer informatie? Bel gerust met DIKS of zoek op onze website. Hier vindt u een verhuisbus, verhuiswagen, bestelwagen en verhuisdozen. Een auto (waaronder verhuisbus, vrachtwagen, bestelwagen) huren doe je bij Diks Autoverhuur!

Bestelwagen huren voor verhuizing

Ga je binnenkort verhuizen in of naar Amsterdam, Almere of Amstelveen en ben je op zoek naar een verhuisauto om al je spullen en meubilair te vervoeren? Huur dan één van de bestelbussen van Diks Autoverhuur. Al onze bestelbussen zijn goed onderhouden zodat ze elke verhuizing aankunnen, hoe groot of klein ook. Daarnaast huur je bij ons ook gemakkelijk verhuisbenodigdheden zoals verhuisdozen, een steekwagen of palletwagen.

Een bestelwagen busje of verhuisbus huren in Amsterdam doe je bij Diks Autoverhuur.

Onze bestelwagens

 • Ford Transit - Mercedes Vito (07m3)


 • Mercedes Sprinter (11m3)


 • Mercedes 515 CDI met laadklep (22m3)


 • Mercedes Sprinter met laadklep (11m3)


 • Mercedes Pick-up


 • Mercedes 515 CDI zonder laadklep (22m3)


 • Citroen Jumpy (05m3)


 • Mercedes Pick-up met kiepbak


 • Citroen Berlingo - Mercedes Citan (03m3)


 • Mercedes Sprinter (15m3)


 • Mercedes Sprinter (09m3)


 • Aanhanger met huif


 • Aanhanger zonder huif


 • Mercedes Sprinter met laadklep (15m3)


Q: Hoeveel personen passen er in de bestelbus?

Elke bestelbus heeft plek voor drie personen voorin, zo weet je zeker dat er altijd plek is voor minimaal twee behulpzame vrienden.

Een bestelwagen van Diks Autoverhuur in Parijs, geparkeerd voor het Louvre.

10 Tips voor het rijden in een bestelwagen

Niet iedereen rijdt elke dag in een bestelwagen. Het besturen van zo’n grotere auto kan dan ook lastig zijn en een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Om ervoor te zorgen dat je veilig en schadevrij rijdt helpen we je graag op weg met de volgende tips voor het rijden met een bestelwagen:

 1. Rijd verantwoordelijk en voorzichtig
 2. Houd rekening met de hoogte van het voertuig
 3. Let op maximale doorrijhoogtes bij tunnels, bruggen, viaducten, etc.
 4. Laat iemand meekijken tijdens het parkeren
 5. Gebruik de buitenspiegels
 6. Denk aan medeweggebruikers
 7. Maak ruime bochten
 8. Denk aan de langere remweg
 9. Zorg ervoor dat de lading niet verschuift
 10. Sluit het voertuig altijd goed af