Bordje voor onze helden en ouderen

Diks voor Elkaar
Diks Autoverhuur, 27 Mar 2020 13:15

Met de Diks voor Elkaar actie stelt Diks 50 auto’s ter beschikking voor mooie en hartverwarmende initiatieven voor mensen en organisaties in coronanood.

Wij krijgen iedere dag mail met de mooiste initiatieven die de wereld stuk voor stuk een beetje mooier maken. Daarom willen wij graag iedere week een van deze initiatieven in het zonnetje zetten. Deze week: het prachtige initiatief ‘Bordje voor onze helden en ouderen’. Diks stelde voor dit initiatief een busje beschikbaar!

Bekijk actiepagina

Bordje voor onze helden en ouderen

Het sociale leven zal de komende weken zo goed als stilvallen en ook de restaurantbezoeken zijn tijdelijk door het kabinet verboden. Dit zorgt ervoor dat veel horecapersoneel thuis zit. Zo ook het personeel van restaurants Ron Blaauw Gastrobar IndonesiaOrientalDe Jonge Dikkert en De Veranda. En dat voelt – nu het uiterste wordt gevraagd van vele andere beroepsgroepen – machteloos. Tot goede vriend en oud-ajaxied John Heitinga het idee opperde om iets te gaan betekenen voor de mensen die in deze crisistijd het land overeind houden. Met als gevolg Bordje voor onze helden en ouderen, een initiatief waarvoor de medewerkers, Eugene, Arjen en Ron nu graag de handen uit de mouwen steken om juist deze groep helden een beetje te ontlasten. De behoefte om in deze tijd schouder aan schouder te staan, is groot.

Ze vinden dat de medewerkers die levens redden en overuren maken extra waardering mogen ontvangen. Als blijk van waardering geven de topkoks Eugene van Angelbeek, Ron Blaauw en Arjen Kräwinkel deze helden en onze ouderen een (smakelijk) steuntje in de rug.

Hoogwaardige diners voor de mensen die het verdienen

De werknemers uit bovenstaande restaurants zetten zich de komende weken in om in en rondom Amsterdam dagelijks circa 100 helden en ouderen gratis hoogwaardige diners te bieden. Het is de bedoeling dat steeds meer restaurants zich aansluiten bij dit initiatief en zo het aantal couverts per dag stijgt. De helden van vandaag worden verrast met een heerlijk diner van de hoogste kwaliteit.

Diks & Bordje voor onze helden en ouderen

Omdat wij dit een prachtig, hartverwarmend initiatief vinden stellen wij gratis een busje beschikbaar. Met dit busje wordt inkopen gedaan voor de heerlijke, hoogwaardige diners en worden de diners bij de helden bezorgd. En dat dat de bus met plezier wordt ingezet liet ook de initiatiefnemer van Bordje voor onze helden en ouderen ons weten: "Man, wat ben ik blij met de bus. De inkopen gaan er zo wel lekker mee!". Bij Diks vinden het een prachtig initiatief en we zijn erg blij dat wij met onze busjes een steentje bij kunnen dragen! Wil je ook een steentje bijdragen? Dan kun je op deze site ook een donatie geven.

Heb jij zelf ook een mooi initiatief in gedachten en wil je hiervoor een van onze Diks auto’s inzetten? Neem contact op met onze collega's Harry en Alexander of meld je aan via het aanmeldformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.