Skip to content
This page is only published in Dutch

Ford Transit huren

Al vele jaren is de Ford Transit een geliefde wagen voor het bedrijfsleven. Er is dan ook altijd een grote vraag naar de Ford Transit. De Ford Transit is namelijk niet al te groot maar biedt veel ruimte. Daarnaast is hij efficiënt in brandstofverbruik en beschikt hij over geavanceerde technologieën. Dit maakt de Ford Transit een gewilde huurauto.

Bekijk de Ford Transit of vergelijkbaar (7m³)

Ford Transit huren in Amsterdam

Wil jij een Ford Transit huren in Amsterdam? Dan zit je bij ons goed. Ons wagenpark is enorm, waardoor jij altijd een uitgebreide keuze hebt. Zo vind je bij ons ook de Ford Transit. De Ford Transit is te besturen met een rijbewijs B. Daarnaast bieden wij via Eurocross hulp in geval van pech. Dat doen we door heel Europa, zodat jij met een gerust hart op weg kunt.

De Ford Transit huren bij Diks Autoverhuur kun je overigens op diverse locaties in de omgeving van Amsterdam doen. Wij hebben een vestiging in Almere, Amstelveen, Amsterdam Zuid, Amsterdam West en Amsterdam Westpoort.

Naast de Ford Transit kun je bij Diks Autoverhuur ook koelwagens met dubbele cabine, personenauto's en vrachtwagens huren.

Ford Transit - 9 persoonsbus

Een Ford Transit personenbus huur je gemakkelijk en snel bij ons op al onze locaties. Vandaag nog rijden? Bel dan even naar de vestiging waar je de Ford Transit wil ophalen.

Bekijk de Ford Transit 9 persoonsbus

Waarom een Ford Transit huren bij Diks Autoverhuur?

Bij Diks Autoverhuur kun je zowel particulier als zakelijk een Ford Transit huren. Dit maakt onze service snel, voordelig en klantvriendelijk. Of je nu zakelijk of particulier huurt, dankzij deze hoge kwaliteitsstandaard is iedere klant van Diks Autoverhuur voordelig uit. Hadden we al verteld dat studenten bij ons korting krijgen? Een Ford Transit huren om je studentenkamer te verhuizen doe je bij Diks met 10% korting! Ben je geen student? Geen zorgen, bij ons ben je altijd verzekerd van de beste prijs.

Ford Transit - 7m³ Bestelbus

De Ford Transit huren bij Diks Autoverhuur kun je overigens op diverse locaties in de omgeving van Amsterdam doen. Wij hebben een vestiging in Almere, Amstelveen, Amsterdam Zuid, Amsterdam West en Amsterdam Westpoort.

Bekijk de Ford Transit - 7m³ bestelbus

Over onze service

Bij ons ben je ervan verzekerd dat je een Ford Transit huurt welke voldoet aan jouw wensen. Heb je vragen over het huren van een Ford Transit, het voertuig of onze service? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Maar je bent ook altijd welkom bij een van onze locaties in Amstelveen, Almere of Amsterdam. Maar je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen tussen onze veelgestelde vragen. Wil je een Ford Transit huren? Vraag dan een offerte aan en dan kunnen wij kijken wat wij voor je kunnen doen.