Skip to content
This page is only published in Dutch

Autotrailer huren

Voertuig transport tot 2000 kg.

Bekijk autotrailers

Autotrailer huren? Dat doe je bij Diks Autoverhuur

Een autotrailer huren is ideaal wanneer jij een auto van de ene naar een andere plek wilt vervoeren, maar hier geen kilometers met de auto voor wilt maken. Bij ons huur een een kwalitatieve autotrailer voor een scherpe prijs. Wij bieden een ruim aanbod aan professionele autotrailers. Zo vind je bij ons altijd een autotrailer voor jouw klus.
Onze autoambulance helpt jou een handje bij het verplaatsen van auto’s en bussen. Hiermee vervoer je de auto's van A naar B op een verantwoordelijke manier. Neem een kijkje bij onze verschillende autotrailers en kies jouw perfecte voertuig!

De autotrailers van DIKS autoverhuur

Wanneer je kiest voor een autotrailer van Diks, kies je voor goede kwaliteit en een veilig gevoel. Onze autoambulances worden namelijk na ieder gebruik gecontroleerd, zodat eventuele problemen verholpen kunnen worden. Tevens kun je er altijd vanuit gaan dat je een mooie, schone en nieuwe autotrailer huurt. Al onze autotrailers zijn van Mercedes Benz. Door de luxe en en fijne eigenschappen van dit merk ben je verzekerd van een functionele autotrailer van de beste kwaliteit. Kies voor een van onze vestigingen en huur een autotrailer die bij jou past.

Buiten onze autotrailers hebben wij ook koelwagens met dubbele cabine, personenauto’s, bestelbusjes en vrachtwagens voor je klaarstaan. In ons diverse aanbod vind je autotrailers die je met een rijbewijs B kunt besturen, maar er zijn ook autotrailers waarvoor je een rijbewijs BE/C1 of C nodig hebt. Je kunt met onze autotrailers door heel Europa rijden, want wij bieden via Eurocross pechhulp door heel Europa. Zo haal jij jouw droomauto in bijvoorbeeld Frankrijk op! Daarnaast helpen we je graag met de uitleg over onze autotrailers. Zo vertellen wij je hoe je een auto moet vastzetten en de trailer moet besturen.