Skip to content
This page is only published in Dutch

Auto huren particulier

Je kan verschillende redenen hebben om een auto te huren. Misschien wil je met je vrienden op een road trip en mag je de auto van je ouders niet mee. Of komt je auto voor de zoveelste keer niet door apk en wil je veilig met je gezin een dagje naar een pretpark. Wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom hebben wij voor jou als particulier veel auto’s klaar staan om mee de weg op te gaan. Klik snel door om ons ruime aanbod te bekijken.

De auto’s van Diks

Bij Diks Autoverhuur hebben wij een ruim aanbod aan auto’s. Van klein en compact tot groot en luxe en van elektrisch tot diesel. Wij bieden een ruim aanbod personenauto’s. Ons wagenpark bestaat uit verschillende modellen, zoals hatchbacks, cabriolets en stationwagens. Met onze huurauto's ga jij veilig en makkelijk de weg op. Het kan natuurlijk zijn dat jij een voorkeur hebt voor een specifiek automerk. Daarom hebben wij bij Diks verschillende automerken zoals KIA, Opel, Mazda, Fiat en nog veel meer.

Auto huren buitenland

Wil jij met een auto van Diks naar het buitenland? Ook dat is geen probleem. Wij hanteren namelijk geen extra buitenlandtoeslag op onze auto’s. Ga in de zomer met een gerust hart naar de camping aan het gardameer en in de winter naar de Alpen voor een sportief weekje wintersport. Dat komt doordat wij 24/7 pechhulp bieden in binnen- en buitenland. Willen jullie met meer mensen achter het wiel zitten? Dan kun je gemakkelijk extra bestuurders aangeven bij Diks. Bij vragen tot betrekking van het rijden door het buitenland met een huurauto van diks, neem een kijkje bij de klantenservice.

Wat kan je nog meer als particulier huren?

Naast het huren van auto’s kan je bij Diks nog veel meer huren als particulier. Zo kan je bij ons ook terecht voor personenbussen, handig als je met veel personen van a naar b moet. Daarnaast hebben wij ook voertuigen die jou helpen met verhuizen. Verhuizen levert natuurlijk al genoeg stress op, huur daarom een van onze bestelbussen of vrachtwagens om jouw verhuizing spoedig te laten verlopen. Ook hebben wij ook een breed aanbod aan koelwagens, rolstoelbussen en autotransporters.