Skip to content
This page is only published in Dutch

Auto huren buitenland

Je hebt het beeld al geschetst; even lekker tot elkaar komen en genieten van een kleine trip uit Nederland. Maar mis je niet een belangrijk gedeelte? Hoe kom je dan op dat heerlijke terrasje naast het Colosseum te zitten? Er leiden natuurlijk veel wegen naar Rome, maar deze moeten ook in stijl en comfort bereden worden. Daarom hebben wij bij Diks een groot assortiment aan huurauto's die je gemakkelijk met met elk gezelschap inschakelen.

  • Onbeperkt aantal kilometers vanaf 7 dagen
  • 24/7 pechhulp door heel Europa
  • Gratis annuleren
Personenbus huren voor in het buiteland
  • Ruimte tot 9 personen
  • Automaat of handgeschakeld
  • Kilometer vrij vanaf 7 dagen

Zijn er aantal vrienden die na het horen van jouw avontuurlijke plannen toch nog willen aansluiten? Of heb je een groot gezin die voor zes weken kleding mee neemt terwijl je maar 12 dagen gaat? Dan kan je er ook nog voor kiezen om met een van onze personenbusjes naar het buitenland te vertrekken. Ook hoeven er geen discussies te ontstaan over wie er de hele trip achter het stuur zit, want je kan gemakkelijk extra bestuurders aanmelden. Zo kan iedereen om de beurt een stukje touren. Het maakt niet uit met hoeveel vrienden je gaat, wij hebben namelijk busjes die ruimte geven aan 6,7,8 of zelfs 9 personen. Kijk snel naar de mogelijkheden voor het huren van personenbusjes en ga snel en verantwoord de weg op.

Goed voorbereid in jouw vakantie auto

Ben je bezig met de voorbereiding van jouw vakantie en ben je op zoek naar een betrouwbaar autoverhuurbedrijf? Dan zit je bij Diks Autoverhuur altijd goed. Wanneer je hulp nodig hebt bij het kiezen van een voertuig of wanneer je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord. Je bent natuurlijk ook altijd welkom bij één van onze locaties.

Omdat wij jou een ultiem vakantie gevoel willen geven, zorgen wij ervoor dat al onze voertuigen dagelijks worden gecheckt door onze ervaren automonteurs. Je wilt immers een veilige auto huren voor vakantie. Bovendien zijn al onze personenauto´s en personenbussen niet ouder dan drie jaar. Door onze jarenlange ervaring, kwalitatieve voertuigen en goede klantenservice hebben wij al vele (terugkerende) klanten een fijne vakantie bezorgd.