Skip to content
This page is only published in Dutch

Ga op wintersport met DIKS

Of je nu gezellig met zijn tweetjes, met het hele gezin of met al je vrienden op wintersport gaat. DIKS heeft voor elk gezelschap passend vervoer naar de sneeuw.

Ga met DIKS goed voorbereid op weg naar de sneeuw en geniet zorgeloos van je wintersport vakantie in Duitsland, Oostenrijk, Italié of waar dan ook in Europa!

  • Kilometer vrij vanaf 7 dagen
  • All seasons & sneeuwkettingen beschikbaar
  • Prijs inclusief BTW & verzekering
  • Gratis annuleren

Voor elk gezelschap passend vervoer

Wie op wintersport gaat, doet dit graag zo comfortabel en veilig mogelijk. Goed vervoer met voldoende ruimte voor al je bagage is daarbij belangrijk. DIKS helpt je hier graag bij. Zo is het gedurende de winterperiode mogelijk om een voertuig met all seasonbanden en sneeuwkettingen te huren. Deze banden zijn geschikt voor winterse omstandigheden en voldoen als winterband in bijna heel Europa.

Naar het buitenland

Indien vooraf overeengekomen is het toegestaan om met onze huurauto’s in het buitenland te rijden.*

*M.u.v. Albanië, Bulgarije, Estland, Georgië, Griekenland, Letland, Litouwen, Marokko, Moldavië, Noord-Macedonië, Oekraïne, Roemenië, Turkije en Wit-Rusland.

Wij vermelden de landen die je bezoekt altijd op het huurcontract.

LET OP: Het is de verantwoordelijkheid van de huurder om te voldoen aan alle lokale wet- & regelgeving. Zaken zoals tolgelden, milieustickers en andere zaken dienen te allen tijde door de huurder zelf geregeld te worden. Onze medewerkers kunnen je hierin adviseren maar kunnen je geen bindend advies geven. Hiervoor verwijzen wij je naar partijen zoals de ANWB of de TLN voor vrachtvervoer.

Ga voor meer informatie over rijden in het buitenland naar: ANWB of de TLN voor vrachtvervoer.

Personenbus huren voor wintersport

Op zoek naar een personenbus voor de wintersport? Huur de Mercedes Vito met dakkoffer of één van onze andere personenbussen. Vergeet niet de opties "all seasonbanden" en "sneeuwkettingen" toe te voegen aan je reservering.

MERCEDES VITO + SKIBOX (VIADAK)

De Mercedes Vito VIADAK biedt ruimte voor 9 personen (inclusief bestuurder) en is uitgerust met een skibox met dragers, airco/usb en een dieselmotor gekoppeld aan een automatische versnellingsbak.

Personenauto huren voor wintersport

Op zoek naar een personenauto voor de wintersport? Huur de Peugeot 5008 met dakkoffer of één van onze andere personenauto's. Vergeet niet de opties "all seasonbanden" en "sneeuwkettingen" toe te voegen aan je reservering.

PEUGEOT 5008 + SKIBOX (MPVDAK)

De MPVDAK-categorie biedt ruimte voor maar liefst 7 personen, inclusief de bestuurder. Deze voertuigen zijn uitgerust met een skibox met dragers, benzinemotor, gekoppeld aan een automatische transmissie voor ultiem comfort. Uitermate geschikt voor het grote gezin en de skivakantie.

Wintersport banden huren

Een selectie van onze voertuigen kan op aanvraag voorzien worden van wintersport banden, geschikt voor de Alpen, dit zijn all seasons met M+S en sneeuwvloksymbool. Deze band is geschikt voor winterse omstandigheden in vrijwel heel Europa.

Of we voorzien onze voertuigen op aanvraag van wintersport banden geschikt voor Scandinavië. Dit zijn winterbanden.

Door op de overzichtspagina te filteren op "Wintersport banden (Alpen)" of "Wintersport banden (Scandinavië) zie je alle voertuigen waarbij het mogelijk is om wintersport banden toe te voegen.

Per dagMaximumbedrag
Wintersport banden (Alpen)€ 15,-€ 150,-
Wintersport banden (Scandinavië)€ 25,--

Sneeuwkettingen huren

Bij een selectie van onze voertuigen kunnen optioneel sneeuwkettingen worden toegevoegd, zodat je goed voorbereid bent tijdens jouw skivakantie.

Door op de overzichtspagina te filteren op "Sneeuwkettingen" zie je alle voertuigen waarbij het mogelijk is om sneeuwkettingen toe te voegen.

Per dagMaximumbedrag
Sneeuwkettingen€ 10,-€ 100,-

Onze partner Topspace

Het is ook mogelijk om enkel een personenauto of -bus met all seasons bij DIKS te huren. Bij Topspace kun je terecht voor de overige accessoires zoals een dakkoffer, sneeuwkettingen of dakdragers.
Topspace is sinds 2005 marktleider in verhuur van dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en fietsdragers.
Naar website