Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading

Aftankservice

Wij tanken de auto voor je af en ook schoonmaken, geen probleem. Je gaat dus altijd op weg met een volle tank brandstof.

Worden onze huurauto’s volgetankt meegegeven?

Jazeker, al onze huurauto’s worden altijd meegegeven met een volle tank brandstof. Dit is onderdeel van onze aftankservice. Zo zorgen we ervoor dat je direct op weg kunt als je jouw huurauto komt ophalen.

Voltanken voor retour

Het aftanken van jouw huurvoertuig voor retour is niet verplicht maar vaak wel voordeliger. Onze vestigingen in Amsterdam-Zuid, Almere en Amsterdam-West beschikken namelijk over een eigen tankstation. Daar tanken we het voertuig eventueel voor je af. Hiervoor wordt wel een extra toeslag van gemiddeld 15% op de brandstofprijs gerekend.

TIP: Bepaal zelf van tevoren of je de huurauto wel of niet volgetankt inlevert.

Mag ik mijn huurauto met een lege tank inleveren?

Ja, dat mag. Let er wel op dat we de huurauto na het inleveren weer aftanken. Dit doen we bij onze eigen benzinepomp. De bijbehorende kosten worden achteraf in rekening gebracht.* Het is dus altijd goedkoper om de auto zelf af te tanken voordat je hem inlevert.

*De brandstofkosten van Diks Autoverhuur liggen gemiddeld 15% hoger dan de normale literprijs.

Brandstof niet inbegrepen in de huurprijs

De brandstof die je tijdens de huurperiode verbruikt is niet meegerekend in het huurtarief. Deze kosten zijn dus voor eigen rekening.

Worden onze huurauto’s volgetankt meegegeven?

Q: Mag ik mijn huurauto met een lege tank inleveren?

Ja, dat mag. Let er wel op dat we de huurauto na het inleveren weer aftanken. Dit doen we bij onze eigen benzinepomp. De bijbehorende kosten worden achteraf in rekening gebracht.