Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading

Je hebt binnenkort een feestje en wil graag met zijn allen er naar toe rijden. Of je gaat op vakantie met vrienden en een grotere auto is gezelliger dan met zijn drieën achter elkaar aanrijden. Ook een dagje uit met het hele gezin, compleet met opa, oma en een lievelingstante is gezelliger als je in één auto naar de bestemming gaat. In deze gevallen is het handig om een personenbus te huren in Amsterdam bij ons. Wij bieden verschillende personenbusjes aan waarin je met veel plezier onderweg gaat.

All-in 9 persoonsbus huren in Amsterdam

Een personenbus huren in Amsterdam is bij ons all-in. Dat houdt in dat het huurtarief al inclusief verzekeringen is. Ook heb je al betaald voor 24/7 pechhulp in Nederland en Europa. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met de personenbus dan komt er altijd hulp. Met dat idee ga je heerlijk onbezorgd en voor een goede prijs op weg.

Complete personenbus

Een personenbus huren voor Amsterdam en omstreken betekent ook dat je een complete bus mee krijgt. De personenbusjes zijn geschikt voor 9 personen. Er is dus ruimte voor 8 passagiers en 1 bestuurder. Omdat onze personenbusjes verlengd zijn, heb je ook nog eens voldoende ruimte voor uw bagage. De rollator of rolstoel van oma kan dus gemakkelijk mee. Er is ook veel ruimte voor koffers en dergelijke. Daarom is een 9 persoonsbus huren in Amsterdam heel geschikt voor vakanties. En je komt altijd op je bestemming aan: de bussen zijn allemaal voorzien van navigatie.