Bus Smit: Bas Service Diks Tour voor Missie 538

Coronavirus
Diks Autoverhuur, 24 Dec 2020 08:30

Wat doe je als Bas Smit, de man van…, vraagt of hij niet even een bus mag lenen voor één van zijn stunts voor een goed doel?...

Hem op weg helpen natuurlijk!

Met als resultaat: Bus Smit voor de enige echte ‘Bas Service Diks Tour.’

De bus werd uiteindelijk tijdens Missie 538, een week waarin Radio 538 zich inzette voor de Voedselbank, voor één dag inclusief de diensten van Bas Smit zelf geveild voor maarliefst € 10.000,-! Een ontzettend hoog bedrag dat goed is voor maarliefst 2.000 voedselpakketten!

Missie 538 voor de Voedselbank

In de week van 14 t/m 18 december had Radio 538 maar één missie: zoveel mogelijk geld inzamelen voor voedselpakketten van de Voedselbank.

De voedselbank verstrekt voedselpakketten aan de mensen die het financieel echt even niet redden, helaas zijn dat door de coronacrisis steeds meer gezinnen geworden.

Over de Voedselbank

Iets meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. De voedselbank helpt de mensen die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten, helaas zijn dat er door de coronacrisis steeds meer.

Om al deze klanten van voldoende eten te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren die helpen met geld, voedsel en diensten. Dit doen ze alleen met vrijwilligers, niemand wordt betaald voor z'n inzet.

De actie van Bas Smit voor Radio 538

Bas Smit had speciaal voor Missie538 de leukste, mooiste en meest unieke veilingitems die hij kon bedenken bij elkaar gezocht. Van een lunch met Bas tot een privé concert van Tino Martin, de items waren stuk voor stuk een groot succes.

In samenwerking met ons stelde hij een bestelbus met hemzelf als chauffeur beschikbaar. Het was niet zomaar een bestelbus, nee... Deze bestelbus was geheel customized en bestickerd met Bas Smit in de voor Amsterdammers zo bekende Diks kleuren. Op de zijkant stond in grote letters: ‘Bus Smit,’ `Bas Service Diks Tour,’ ‘Baschauffeur’ en ‘Bassagier’.

Uiteindelijk wist Bas met zijn Bas Service Diks Tour maar liefst € 10.000,- op te halen voor de voedselbank. Een super mooi bedrag waarmee wel 2.000 voedselpakketten uitgedeeld kunnen worden!