10 x dit vonden we in een huurauto

Geschiedenis
Diks Autoverhuur, 10 Dec 2019 14:15

Iedereen vergeet wel eens iets uit de auto te halen. Zit je net op de bank, ligt je leesbril nog in de auto. Irritant, maar gelukkig staat de auto in de meeste gevallen voor de deur. Dat is anders als je je spullen in een huurauto laat liggen. En wij van Diks Autoverhuur kunnen je vertellen dat dat met regelmaat gebeurt.

We vinden vaak alledaagse dingen terug in onze huurauto’s, maar doen ook hele bijzondere vondsten…

Bekijk onze voertuigen
  • Telefoons en tablets

We vinden vaak – behoorlijk vaak – telefoons en tablets terug in onze huurauto’s. In de meeste gevallen komt de klant deze gewoon weer zonder problemen bij ons ophalen, maar soms is dat lastig. Zo liet een klant een keer zijn telefoon in de auto liggen en deponeerde zijn sleutel in de sleutelkluis …

  • Sleutels

Het deponeren van de autosleutel in de sleutelkluis heeft wel vaker voor problemen gezorgd. Klanten vergeten wel eens hun huissleutels in de auto. Maar als je de autosleutel ‘s nachts dan al gedeponeerd hebt in onze sleutelkluis, hoe kom je dan je huis binnen? Een raam van de huurauto forceren was helaas de enige optie voor deze klant. Op straat slapen was natuurlijk geen optie.

  • Leesbrillen en zonnebrillen

Met name leesbrillen en zonnebrillen worden vaak vergeten in onze personenauto’s. Omdat de waarde vaak te laag is om voor terug te komen, kopen klanten vaak een nieuwe. Het gevolg? Bakken vol met lees- en zonnebrillen op de vestigingen van Diks.

  • Make-up

Dames maken zich (blijkbaar) vaak op in onze huurauto’s, want we vinden er bijzonder vaak make-up. Lippenstift, foundation, mascara; we vinden van alles.

  • Nespresso apparaten

Een lekker bakkie op vakantie (of misschien wel onderweg) blijken onze klanten heel belangrijk te vinden. Want het is een aantal keer gebeurd dat klanten hun koffiezetapparaat vergeten mee te nemen uit de auto.

  • Spelcomputers

Veel ouders gaan in een huurauto van Diks op pad met hun kinderen. En voor vermaak onderweg, nemen kinderen vaak een spelcomputer mee. Helaas wil het nog wel eens voorkomen dat ze die vergeten als de auto weer wordt ingeleverd. Gelukkig komt de spelcomputer in de meeste gevallen weer bij de kinderen terecht!

  • Koptelefoons

Hoewel in al onze auto’s een goede radio zit, blijken toch heel veel klanten hun koptelefoon te gebruiken in de auto. En een deel van hen vergeet de koptelefoon ook weer mee te nemen.

  • Portemonnees

Toch balen als je je portemonnee in de auto laat liggen. Gelukkig komen onze klanten er vaak snel achter en kan de portemonnee dezelfde dag nog opgehaald worden.

  • Een rolstoel

Ja, echt. Onlangs is er een rolstoel achtergebleven in één van onze rolstoelbussen. Natuurlijk belden we de eigenaar, maar het antwoord was verrassend: jullie mogen ‘m houden!

  • Props en rekwisieten van filmproducties

Onze huurauto’s worden met regelmaat gebruikt voor filmproducties. En die laten ook wel eens wat achter. Zo vonden we bijvoorbeeld wel eens amateur sigaretten terug.

Best wat bijzondere voorwerpen dus, die we bij Diks in de huurauto’s terugvinden. Gelukkig komen de meeste voorwerpen weer snel bij de rechtmatige eigenaar terecht!