Verzekeringen

Al onze voertuigen zijn WA-verzekerd. De WA-verzekering vergoedt schades die met een motorvoertuig bij een ander worden veroorzaakt. De premie voor deze WA-verzekering is standaard inbegrepen bij onze huurtarieven.

Bij alle schades is er een eigen risico per schadegeval van toepassing.

Het eigen risico

Huur je een voertuig, dan geldt hiervoor een standaard eigen risico. Het eigen risico geldt per schadegeval of in geval van diefstal. Indien gewenst kan het eigen risico verlaagd worden.

Bij schade kun je denken aan krassen, ruitschade, deuken, lekke band, total loss, etc. Voor de omschrijving van de eigen risico voorwaarden omtrent schade, diefstal en uitzonderingen, zie de BOVAG huurvoorwaarden, artikel 12.

De hoogte van het eigen risico is afhankelijk van de autocategorie en of je jonger of ouder dan 23 jaar bent.

Veelgestelde vragen

Wij vinden dat het huren van een auto duidelijk, makkelijk en vertrouwd moet zijn. Of het nu gaat om een personenbus waarin je met je voetbalteam naar een uitwedstrijd rijdt, een bestelwagen voor de verhuizing naar je nieuwe stekkie of een cabrio voor je vakantie naar Frankrijk. Jij kiest wat jij nodig hebt om te doen wat jij wil. Hieronder vind je een antwoord op de meestgestelde vragen als het gaat om de verzekering van een huurauto.

Wil je meer informatie of heb je nog een andere vraag? Ga dan naar: Veelgestelde vragen.