Skip to content
This page is only published in Dutch

Vanaf nu ook iets DIKS in Amersfoort en Zeist

Nieuws
Diks Autoverhuur, Jun 26, 2024, 7:00 AM

AMSTERDAM - DIKS en Van Dusschoten & Van Ginkel Autoverhuur hebben een handtekening gezet onder de overname van twee locaties in Amersfoort en Zeist. Deze fusie is voor beide bedrijven een logische stap. In deze blog vertellen we je graag meer over deze overname.

Meer informatie

(Oude) bekenden gaan samen verder

Van Dusschoten & van Ginkel is van origine, net zoals DIKS, een familiebedrijf dat is opgericht aan het einde van de jaren ‘40. Wat begon als een taxibedrijf groeide al snel uit tot een volwaardige verhuurder van personenauto’s, bussen en vrachtwagens in Amersfoort en Zeist.

In 2016 besloten DIKS en van Dusschoten & van Ginkel voor het eerst hun krachten te bundelen door zich beiden aan te sluiten bij DeAutoverhuurders: een collectief van 5 familiebedrijven. Nu, in 2024, is ervoor gekozen samen verder te gaan als DIKS autoverhuur & autodelen.

Onder de vlag van DIKS autoverhuur & autodelen bieden we onze klanten een breder scala aan diensten en service, terwijl we trouw blijven aan onze eigen waarden en tradities.

Gerard Spoor (Directeur Van Dusschoten & Van Ginkel Autoverhuur)

Uitbreiding van het wagenpark, bredere service

De overname heeft ervoor gezorgd dat het wagenpark aanzienlijk is uitgebreid. Zo groeit het aantal huurcategorieën in Amersfoort en Zeist van 16 naar 50. Meer keuze en beschikbaarheid dus. Van compacte stadsauto's tot ruime gezinswagens, bestelbussen, vrachtwagens en speciaal vervoer.

De snel veranderende markt heeft ons samengebracht, zodat we kunnen blijven groeien en innoveren.

Niels Diks (Algemeen Directeur DIKS autoverhuur & autodelen B.V.)

Meer locaties, betere bereikbaarheid

Met de uitbreiding van de locaties in Amersfoort en Zeist, is DIKS op nog meer plaatsen in de regio Midden-Nederland te vinden. Dit betekent een nog betere bereikbaarheid. Of je nu in Amsterdam, Almere, Amstelveen, Nieuwegein, Utrecht, Amersfoort of Zeist woont, er is altijd een DIKS locatie in de buurt.

De toekomst, groei en innovatie

Met de overname van Van Dusschoten & Van Ginkel Autoverhuur wordt er een belangrijke stap gezet richting verdere groei en innovatie in de autoverhuurbranche. We blijven ons inzetten voor het leveren van de beste klantervaring en streven ernaar om iedereen op weg te helpen in passend vervoer.