Skip to content
This page is only published in Dutch

Opnieuw 3 mooie initiatieven

Diks voor Elkaar
Diks Autoverhuur, Apr 29, 2020, 2:30 PM

Het zal je vast niet ontgaan zijn, onze Diks voor elkaar actie! Sinds kort helpen wij mooie, vrijwillige initiatieven in Nederland aan een gratis Diks voertuig. Hierin wordt vanalles rondgereden, met het doel om de mensen die het hard nodig hebben een steuntje in de rug te geven. Daar helpen wij natuurlijk graag aan mee.

Daarom konden ook de afgelopen week weer 3 mooie initiatieven rekenen op een busje van Diks.

Indaad en Hulporganisatie Karam

Ook van Indaad en Hulporganisatie Karam ontvingen wij een mooie aanvraag. Indaad en Hulporganisatie Karam helpt Amsterdammers die in deze periode niet de middelen hebben om groente en fruit in huis te halen. Daarom deelt de organisatie groente en fruit uit aan hulpbehoevende Amsterdammers. Maar daar is uiteraard vervoer voor nodig. En daar kwam Diks aan te pas. Indaad en Hulporganisatie Karam hebben wij geholpen aan een busje, zodat alle dozen groenten en fruit uitgedeeld konden worden aan de mensen die het zo hard nodig hebben. Een prachtig initiatief!

Media voor Zorg

10 dagen lang bood Media voor Zorg de koeriers van het Rode Kruis een helpende hand. De 120 vrijwilligers, waaronder 75 BN’ers, hebben in totaal meer dan 9.000 km gereden om beschermingsmaterialen voor het Rode Kruis op te halen. Het ging om maarliefst 4,7 miljoen artikelen; een enorm aantal die het Rode Kruis nooit alleen had kunnen ophalen. Door dit bijzondere initiatief kunnen zorgverleners nu langer, beter en veiliger hun werk doen. Een bijzonder doel waar Diks uiteraard bij wilde helpen. Onze bakwagen mét chauffeur heeft een hoop ritjes voor Media voor Zorg mogen verzorgen.

Kleine maar bijzondere initiatieven

“Oma zit al 6 weken alleen in haar huis op het platteland, ik zou graag met de 2 kleinkinderen onverwachts willen langsrijden en op gepaste afstand zwaaien en praten in de tuin.” Ook dit soort mooie vragen krijgen wij binnen. Veel ouderen zijn op dit moment eenzaam en een kleine groet op afstand betekent al zoveel. Maar als je geen vervoer hebt, is dit erg moeilijk. Diks helpt niet alleen grote initiatieven, maar ook kleine zoals deze. In deze moeilijke tijden hoort immers niemand alleen te zitten. Diks helpt!

Ook een gratis busje van Diks?

Heb jij een mooi initiatief waarmee je in deze moeilijke tijd een steentje bijdraagt, en wil je daar een gratis voertuig voor gebruiken? Diks geeft in deze periode gratis voertuigen weg! Neem contact op met onze collega's Harry en Alexander of meld je aan via het aanmeldformulier*. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

*Deze actie is ten einde, aanmelden is dan ook niet langer mogelijk.