Skip to content
This page is only published in Dutch

Een Leven Lang DIKS: Vriendschap, voetbal en vrijheid op wielen

Leven Lang DIKS
Diks Autoverhuur, Jun 3, 2024, 8:00 AM

DIKS bestaat 75 jaar, en om dit jubileum te vieren, nemen we je elke maand mee in de verhalen van de mensen die we elke dag op weg helpen. Daarnaast zit er in elk verhaal een kortingscode verstopt, want hé: "Wie jarig is, trakteert!"

Waarom DIKS? Omdat we dan met een comfortabele 1-0 voorsprong aan de reis beginnen!

Thijs (29 jaar)

"We wilden weer die vrijheid voelen en samen iets speciaals beleven," vertelt Thijs (29 jaar), een van de vrienden. "DIKS gaf ons die vrijheid. Het busje was perfect voor onze groep, ruim genoeg voor iedereen én onze spullen. Het gaf ons de flexibiliteit om te gaan en staan waar we wilden, zonder afhankelijk te zijn van vluchten of treinen."

Het avontuur begint opnieuw

Nu, in 2024, is het tijd voor een nieuw avontuur. Dezelfde groep vrienden bereidt zich voor om naar Hamburg te reizen voor de allereerste wedstrijd van Nederland in het EK van dit jaar, 2024. Op 16 juni om 15:00 speelt Nederland tegen Polen, en dit keer is het niet anders: DIKS staat klaar om hen te helpen.

"Het was zo'n bijzondere ervaring in 2021," herinnert Bas (30 jaar) zich. "Dat gevoel van vrijheid, het samenzijn na zo'n zware tijd, het was onvergetelijk. En we wisten meteen dat we het dit jaar weer wilden doen. DIKS was een vanzelfsprekende keuze."

Betrouwbaarheid en gemak

Voor de mannen is het huren van een busje bij DIKS meer dan alleen een praktische oplossing. Het is onderdeel van het avontuur. "Het online reserveringssysteem van DIKS heeft ook echt een flinke upgrade gekregen," legt Jeroen (28 jaar) uit. "Binnen een paar klikken hadden we ons busje geboekt met 10% korting dankzij de code "EKDIKS". En de heerlijke Amsterdamse klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam, hoewel ze ons wel moesten teleurstellen toen we om een oranje busje vroegen voor het EK - maar misschien was dat ook wel wat veel gevraagd," zegt Jeroen lachend. 

De grote dag nadert

Met de wedstrijd in zicht begint de spanning te stijgen. De mannen kunnen niet wachten om opnieuw de vrijheid van de weg te ervaren, samen te lachen en hun team aan te moedigen. De voorpret begint al bij het inladen van de bus en het plannen van hun route. "Het maakt niet uit wat de uitslag is," zegt Pieter (31 jaar) met een brede lach. Zijn vrienden reageren sceptisch, maar hij houdt vol: "Ja echt jongens! Het gaat om de reis, de vriendschap en het plezier van samen zijn."

Thijs (29 jaar) grinnikt en voegt toe: "Waarom we bij DIKS huren? Omdat we dan altijd met een comfortabele 1-0 voorsprong aan de reis beginnen!" Zijn oprechte glimlach spreekt boekdelen. Voor deze groep vrienden is het huren van een busje bij DIKS niet zomaar een kwestie van vervoer; het is de start van een nieuw hoofdstuk vol onvergetelijke ervaringen. Het gevoel van samen zijn, de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen en de zekerheid van een betrouwbare rit – dat is hun echte overwinning.

Vertel jouw verhaal

Met onze DIKS deelt uit actie vragen we jou om je persoonlijke DIKS verhaal (met foto's en/of video's) met ons te delen voor 30 juni 2024. Wie weet rijd jij straks een jaar lang gratis in de DIKSte deelauto van Nederland!

*Op deze actie zijn onze algemene actievoorwaarden van toepassing.

Mail ons