Skip to content
This page is only published in Dutch

Een Leven Lang DIKS: Mark en Claudia klaren de klus

Leven Lang DIKS
Diks Autoverhuur, Mar 26, 2024, 8:00 AM

DIKS bestaat 75 jaar, en om dit jubileum te vieren, nemen we je de komende maanden mee in de verhalen van de mensen die we elke dag op weg helpen.

P.S. in elk verhaal zit een kortingscode verstopt, want: "Wie jarig is trakteert!"

Deze keer laten we Mark en Claudia aan het woord, die onlangs een bestelbus bij DIKS huurden voor een bijzondere gelegenheid: klussen in hun nieuwe woning.

Waarom we bij DIKS gehuurd hebben? Omdat een bus nodig was voor mijn klus!

Mark (33 jaar)

Een bus voor elke klus

Samenwonen is een mijlpaal in het leven die gepaard gaat met vele veranderingen en uitdagingen. Voor Mark en Claudia was het huren van een bestelbus bij DIKS een essentieel onderdeel van hun verbouwing. "Waarom we bij DIKS gehuurd hebben? Omdat een bus nodig was voor mijn klus!" vertelt Mark, terwijl Claudia knikt en glimlacht.

Breed aanbod aan bestelbussen

Voor het jonge stel was het vinden van de juiste transport cruciaal. Met een heleboel spullen die van hun afzonderlijke huizen naar hun nieuwe gezamenlijke thuis moesten worden overgebracht, was een ruim voertuig een absolute must. Ook al het bouwmateriaal dat nodig was voor het verbouwen van de keuken moest in één keer vervoerd kunnen worden. Gelukkig bood DIKS een scala aan bestelbussen die perfect pasten bij hun behoeften.

Zo efficiënt mogelijk

"Dankzij DIKS konden we alles in één keer vervoeren, zonder meerdere ritten te hoeven maken," legt Claudia uit. "Het gemak van het huren van een bestelbus maakte het hele verbouwen veel efficiënter en daardoor minder stressvol."

Betrouwbaar en dichtbij

De keuze voor DIKS was voor Mark en Claudia een logische stap, niet alleen vanwege de praktische voordelen, maar ook vanwege de betrouwbaarheid en reputatie van het bedrijf. "Ik zie de nette busjes al jaren in Amsterdam en omstreken," merkt Mark op. "Daarnaast kwam de kortingscode "KLUSDIKS" goed van pas en zit een van de vestigingen bij ons in de buurt, wat tijd (en geld) scheelt op zo een dag."

Bij het ophalen van de bestelbus kregen Mark en Claudia uitleg over de werking van de bus. "De medewerkers namen de tijd om ons uit te leggen hoe alles werkte en gaven ons handige tips voor het laden van de bus," herinnert Mark zich. "Je rijdt tenslotte niet elke dag in zo'n bus, dus van die service maakten wij dankbaar gebruik."

"Waarom we bij DIKS gehuurd hebben? Omdat een bus nodig was voor mijn klus!" herhaalt Mark met een glimlach. Voor Mark en Claudia betekende het huren van een bestelbus bij DIKS niet alleen het overbrengen van hun spullen, maar ook het begin van een nieuw hoofdstuk in hun leven samen.

Vertel jouw verhaal

Mail ons jouw DIKS verhaal (met foto's en/of video's) voor 31 december 2024 en wie weet rijd jij straks een jaar lang gratis in de DIKSte deelauto van Nederland!

*Op deze actie zijn onze algemene actievoorwaarden van toepassing.

Mail ons