Skip to content
This page is only published in Dutch

Dit is waarom DIKS een onmisbare schakel is tijdens ADE

Samen op de goede weg
DIKS autoverhuur, Oct 20, 2022, 12:08 AM

Al jarenlang werken we samen met een van de tofste evenementenbureaus van Nederland. Ze organiseren o.a. DGTL, Strafwerk, Pleinvrees, The Gardens of Babylon en Elrow. Het Amsterdam Dance Event (ADE) is, naast de volle festival zomer, prime time voor de organisatie.

Ze draaien vijftien evenementen in slechts vier dagen. Duizenden bezoekers, tientallen stages én artiesten die de mensen voorzien van de allerbeste dance muziek.

En nou horen we je denken; heel leuk allemaal, maar wat heeft dat met DIKS te maken? Nee, we organiseren (nog) geen DIKS feest met blauwe en gele confettikanonnen tijdens ADE dit jaar. Voor nu laten we het over aan de professionals.

Laatst spraken we met Jelle. Hij is onderdeel van de  grote evenementenorganisatie en is verantwoordelijk voor alle artiesten. Hij wist ons haarfijn uit te leggen hoe onze busjes zorgen voor een soepel verloop van alle evenementen.

“Onze artiesten moeten in stijl worden opgehaald van het vliegveld en vervolgens  naar zowel het hotel als het evenemententerrein worden gebracht. En aangezien een artiest zelden alleen arriveert, huren we hier bij jullie altijd een Mercedes Vito  personenbus voor.”

En die keuze begrijpen we goed. We bieden de artiesten dan misschien geen limousines met champagne, maar wel busjes van hoge kwaliteit. Comfortabel, ruim en met geblindeerde ramen voor extra privacy; alles voor een voorspoedige rit door Amsterdam.

Een ander voordeel is de gunstige ligging van onze vestigingen, vooral tijdens een Amsterdams evenement. In Amsterdam zijn er namelijk maarliefst drie DIKS locaties. De favoriete locatie van Jelle?

“Dat is jullie vestiging op de Zwijgerlaan in Amsterdam-West. We worden hier altijd heel warm ontvangen. Meestal door Sem, maar ook de andere werknemers op de Zwijgerlaan weten ons altijd goed te helpen. Het leuke aan DIKS vind ik altijd dat je merkt dat iedereen die bij jullie werkt het heel erg naar z’n zin heeft.”

En dat vinden we super fijn om te horen. We hebben ons personeel namelijk erg hoog zitten. Gevaarlijk hoog zelfs. In deze video kun je zien waarom.

“Naast het vervoeren van artiesten in jullie personenbusjes maken we overigens ook gebruik van jullie bestelbussen. Deze hebben we nodig voor de spullen voor onze brandactivaties, maar ook voor technische spullen, eten en drank. Deze busjes maken tijdens ADE in ieder geval overuren en het ritje tussen onze loods en het evenemententerrein kan iedereen inmiddels dromen.”

Slimme keuze. Zelfs onze grootste bestelbusjes zijn geschikt om mee over de Amsterdamse grachten te manoeuvreren. Snel naar de loods, snel weer terug. En uit ervaring weet Jelle hoe vol je deze busjes kunt laden.

“Je kunt jullie busjes voller proppen dan de gemiddelde backstage op onze evenementen!”

Jelle 2022

“De loyaliteit die wij hebben naar DIKS is ontstaan vanuit de persoonlijke band die we met ze hebben opgebouwd. Daarbij zien zelfs wij dat het leuk is om bij DIKS te werken, het altijd warme ontvangst is prettig in de voor ons stressvolle periode rondom ADE.” Die persoonlijke band vinden we bij DIKS net zo belangrijk als Jelle. De Amsterdamse gezellige sfeer en het familiegevoel, dat is wat je bij binnenkomst direct moet voelen.

Ook als er onverhoopt mis gaat in de communicatie is er altijd iemand die je helpt. In Jelle’s geval is dat Harry.

“Bij Harry kun je op momenten van topdrukte gewoon even klagen. Goed ventileren. Maar op momenten dat het goed gaat kun je uitgebreid een bakkie doen met Harry. Hij blijft ook altijd lekker lang hangen op ons kantoor, echt gezellig!”.

Die persoonlijke aanpak is precies wat DIKS zo vertrouwd maakt. Er wordt altijd met je meegedacht en er staat altijd een contactpersoon klaar om je uit de brand te helpen.

Bij DIKS zijn we trots op de duurzame relaties die we opbouwen met mensen zoals Jelle. Door het vriendschappelijk contact, de flexibiliteit en de leermomenten die we uit onze samenwerking halen, blijven we samen groeien. We zijn daarbij niet alleen trots op onze samenwerking, maar ook op de prestaties die zij tijdens ADE neerzetten. Prestaties waar wij ook van genieten. Wellicht spot je één van ons linksvoor of bij de derde pilaar rechts vanaf de stage.