Skip to content
This page is only published in Dutch

LOADING... Editie 12 van het Amsterdam Light Festival

Samen op de goede weg
Diks Autoverhuur, Dec 5, 2023, 5:00 PM
Elk jaar weer wordt onze hoofdstad in de spotlight gezet door middel van prachtig verlichte kunstwerken. Het Amsterdam Light Festival is afgelopen donderdag 30 november van start gegaan en ook dit jaar is DIKS trotse partner van deze mooie stichting.

Van 30 november tot 21 januari 2024 is de verlichte route te voet, varend of fietsend te bewonderen. Elk jaar trekt het duizenden toeschouwers en ook dit jaar heeft het team weer alles gedaan om elk kunstwerk, verdeeld over de grachten van onze hoofdstad, op de juiste plek te krijgen.

De handen ineen

Ook dit jaar slaan DIKS en Amsterdam Light Festival de handen ineen. Toch is het dit jaar net even wat anders gegaan, want ALF rijdt in een volledig elektrische bus. En wij zouden DIKS niet zijn, als wij deze bus niet volledig in DIKS x Amsterdam Light Festival aan zouden leveren. Heb jij deze bus al zien rijden?

Het thema is dit jaar loading, met daarin verrassende AI en tech kunst van o.a. Jacqueline Hen, Joris Strijbos en Universal Everything.

Bewonder de verlichte stad

Van 30 november tot en met 21 januari 2024 zijn de AI- en tech-geïnspireerde kunstwerken te bewonderen. Ga voor meer informatie of tickets voor een rondvaartboot naar de website van Amsterdam Light Festival of lees het interview met Joanne van vorig jaar.