Skip to content
This page is only published in Dutch

DIKS liep voor een ander de Cruyff Legacy 14K

Samen op de goede weg
Diks Autoverhuur, Apr 28, 2022, 9:33 AM

Afgelopen zondag kwamen 10 collega’s rennend of wandelend in actie tijdens de Cruyff Legacy 14K in Amsterdam. Een hele prestatie aangezien 14 kilometer in de brandende zon, net even anders is dan een keer van de bank naar de koelkast.

De motivatie om te finishen was bij het DIKS-team hoog omdat er tijdens dit evenement geld werd opgehaald om kinderen de ruimte te kunnen geven waarmee zij zich kunnen ontwikkelen. Het realiseren van een fijne leefomgeving voor kinderen is iets waar DIKS zich graag aan conformeert.

Over de Johan Cruyff Foundation

Johan Cruyff zei ooit: “Als je iets voor een ander kunt doen, dan moet je dat doen”. Dit is dan ook de reden dat hij in 1997 de Johan Cruyff Foundation oprichtte. De Johan Cruyff Foundation steunt en ontwikkelt overal ter wereld sportactiviteiten voor kinderen en focust zich daarbij op kwetsbare kinderen. 

Met sportprojecten voor kinderen met een beperking, Cruyff Courts en Schoolpleinen14 geeft de Cruyff Foundation kinderen de ruimte om te sporten en spelen. Ruimte waar zij zich kunnen ontwikkelen, ruimte om vrienden te maken én ruimte waar zij hun fysieke en mentale gezondheid kunnen verbeteren. Ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Elke week geeft de Cruyff Foundation zo duizenden kinderen de ruimte om te sporten en te spelen. Want ieder kind verdient een gezonde toekomst.

DIKS is Business Friend van De Johan Cruyff Foundation

DIKS zet zich graag in voor een ander. Zeker als die ander de hulp goed kan gebruiken en zich inzet voor een goed doel. Daarom ligt aan de basis van onze samenwerking een overeenkomst aan visies; wij brengen, net zoals de Johan Cruyff Foundation graag mensen in beweging.

De Johan Cruyff Foundation brengt kinderen en jeugd in beweging door middel van sport. En wij zorgen ervoor dat mensen hun goederen of zichzelf gemakkelijk van A naar B kunnen verplaatsen. Daarmee zijn we samen op de goede weg!

Meer informatie

‘Samen op de goede weg’

Samen mensen op de goede weg helpen is waar DIKS voor staat. Dit doen we natuurlijk letterlijk met onze huurauto’s en huurbusjes, maar daarnaast werken we ook graag aan de weg van verandering. DIKS zorgt ervoor dat ‘eigen bezit’ overbodig is, waardoor er meer ruimte ontstaat voor buurtinitiatieven zoals die van de Johan Cruyff Foundation. 

Om nog meer awareness voor deze organisatie te creëren besloten 10 van onze collega’s mee te doen aan de ‘Cruyff Legacy 14K’. Met een start en finish in ons geliefde stadion en een mooi doel voor ogen was het plan om een mooie tijd neer te zetten voor alle kinderen waarbij sporten niet vanzelfsprekend is. Natuurlijk hadden ze die 14 kilometer het liefst in een van onze busjes gereden, maar zondag hebben ze het op eigen kracht moeten doen. en allen gefinisht met een geweldig eindresultaat in de broekzak! 

Altijd ruimte voor nieuwe samenwerkingen

Omdat we bij DIKS de buurt graag een beetje beter maken staan we open voor nieuwe samenwerkingen die als doel hebben: de leefbaarheid in de buurt verbeteren. We hopen daarom dat we met onze nieuwe samenwerking met De Johan Cruyff Foundation al onze klanten kunnen inspireren ook een steentje bij dragen aan dit mooie initiatief. Daarbij staan we altijd open voor andere samenwerkingen waarbij onze auto’s en busjes kunnen bijdragen aan de samenleving. 

Heb je een leuk idee? Neem dan contact met ons op via XXXX