Skip to content
This page is only published in Dutch

De klusbussen van Diks

Diks voor Elkaar
Diks Autoverhuur, Apr 16, 2020, 12:00 AM

Het zijn geen prettige tijden. Met z’n allen op een kluitje achter de geraniums, met de neus in de laptop en de kinderen op de achtergrond en weinig sociale activiteiten. Wie had er ooit gedacht dat de boodschappen doen hét uitje van de dag zou zijn? Eén ding is zeker: we worden allemaal enorm creatief van de huidige situatie.

Er wordt namelijk massaal geklust en geknutseld in Nederland. Er is immers eindelijk tijd en ruimte om eens flink de bezem door het huis te halen, de balkonnetjes op te fleuren, de tuin summerproof te maken en het nodige weg te gooien. En een busje van Diks is een uitstekende hulp hierbij, is gebleken. Onze busjes worden in dezer dagen namelijk veel gebruikt voor de kleine (en grote) huis-tuin-en-keukenklusjes. Waar kan ons busje jou mee van dienst zijn?

Bekijk onze klusbussen

Tuin en balkon summerproof maken

Altijd al het straatje naar je woning opnieuw willen betegelen? Droom je al jaren van je eigen veranda of serre? Of zijn de bloemen en planten op je balkon flink aan vervanging toe? Nu is je moment! En een huurbusje van Diks kan je daar bij helpen. Onze busjes worden de afgelopen tijd massaal ingezet om stoeptegels op te halen, veel (grote) planten en bloemen in pot te vervoeren, complete tuinmeubelsets van A naar B te verplaatsen en noem maar op. Klussen in de tuin gaat immers vaak samen met groot en/of zwaar materiaal en om dat allemaal thuis te krijgen, heb je vaak ook een groot busje nodig.

Opruimen: ritje(s) naar de stort

Eens flink de bezem door je huis halen en alle rommel van zolder halen? Je bent niet de enige. De busjes van Diks worden momenteel veel gebruikt voor een rondje (of drie) naar de stort. Komt het doordat je je sneller irriteert aan de rommel omdat je meer thuis bent? Of omdat je gewoon meer tijd hebt om eens flink de boel onder handen te nemen? Wat het ook mag zijn, Nederland staat massaal in de rij voor de stort. En een comfortabel huurbusje van Diks onder je bips (met achterin ruimte voor een heleboel rommel) is dan wel zo prettig.

En naast dat je zelf af bent van al je rommel, zorg je voor een schoon en mooier straatbeeld. Veel gemeente halen grofvuil maar een keer per week op, wat ervoor zorgt dat nu veel straten vol liggen met huisraad. Breng je huisraad naar de stort en werk mee aan een schonere stad.

Huis opnieuw stylen: meubelen van A naar B

De Nederlandse interieurs worden flink onder handen genomen in dezer dagen. Een likje verf op de muur, een nieuwe opstelling van de meubelen, een paar nieuwe lijstjes aan de muur, of … gewoon een heel nieuw interieur. De huurbusjes van Diks worden momenteel veel gebruikt om meubelen van A naar B te verplaatsen. Denk aan nieuwe aankopen die vers van de boulevard komen, maar ook aan aankopen die via Marktplaats zijn gedaan (die door de oud-eigenaren netjes op 1,5 m afstand voor de deur werden neergezet).

Verbouwen: zwaar materieel

Ook voor verbouwen lijkt het een goede periode te zijn. Maar verbouwen vraagt vaak om zwaar materieel. Momenteel is een rondje bouwmarkt dan ook een populaire rit onder de Diks busjes-huurders.

Dit zijn de meest voorkomende klusjes, maar je kunt zelf vast ook nog wel een aantal redenen verzinnen om een klusbus van Diks te huren. Ben jij tijdens quarantaine een echte klusmus geworden? Dan komt een klusbus van Diks zeker van pas!

Ben jij al een tijdje aan het wikken en wegen om bovenstaande klusjes op te pakken? Nu is het moment! Mocht je een klusbusje nodig hebben die het werk een stuk makkelijker maakt, dan staat Diks altijd voor je klaar!

  • Gratis annuleren. Kan jouw klus onverwachts niet doorgaan of wordt hij verzet? Geen probleem!

  • Familiebedrijf sinds 1949. We zijn een familiebedrijf met veel ervaring. We vinden het dan ook erg belangrijk om er juist nu voor iedereen te zijn die mobiliteit nodig heeft.

  • Veilig en contactloos huren. Bij Diks kun je een klusbus veilig en contactloos huren, door online met iDeal te betalen.

  • Huren voor een paar uur. Maar 1 ritje naar de bouwmarkt of stort? Dan huur je de klusbus doordeweeks ook voor een halve dag (4 uur).