Skip to content
This page is only published in Dutch

Bezoek onze nieuwe locatie in Amsterdam-West

Klantenservice
Diks Autoverhuur, Oct 8, 2020, 8:00 AM

De receptie van de vestiging in Amsterdam-West is verplaatst naar de Willem de Zwijgerlaan 336D, 1055 RD in Amsterdam! Op deze locatie vind je een geheel nieuw ingerichte vestiging waar jij met nog meer plezier én ruimte jouw auto of bus huurt. De nieuwe vestiging,, is mooier, ruimer en moderner. Kom jij snel een kijkje nemen? Je bent zoals altijd, van harte welkom!

Naar vestiging

Diks locatie Amsterdam-West

In 1966 openden we onze deuren aan de Willem de Zwijgerlaan in Amsterdam-West. Inmiddels is de vestiging uitgegroeid tot één van de populairste locaties. Reden genoeg dus om deze vestiging uit te breiden en te vernieuwen! Daarom verhuizen wij de receptie naar de recent verbouwde Tetterode promenade (Parkeergarage). Voor deze fraaie, nieuwe parkeergarage vind je het nieuwe deel van Diks Amsterdam-West. Hier is voldoende ruimte om onze huurders beter en vooral ook sneller op weg te helpen.

Daarnaast kun je als huurder onze receptie van de locatie in West een stuk makkelijker bereiken. Zo is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur en ben je ook met het OV zo op onze locatie. De bushalte Amsterdam, Ch. de Bourbonstraat (bus 80) is voor de deur en tramhalte Amsterdam Bos en Lommerweg (tram 19 en bus 247) om de hoek. Dit alles zal het uitgeven en inleveren van voertuigen een stuk gemakkelijker maken.

Nieuwe huisstijl van Diks

Op onze nieuwe locatie in Amsterdam-West vind je ook onze nieuwe huisstijl. De komende tijd zullen we al onze vestigingen voorzien van deze frisse, nieuwe look. De uitbreiding van de Amsterdam-West locatie is mooier, ruimer en moderner. Er zit een wachtruimte in het pand welke voorzien is van tablets zodat wachtende huurders alvast hun online check-in kunnen voltooien. Zo gaat het huren van een voertuig een stuk sneller en makkelijker, waardoor jij als huurder meer tijd over hebt om te genieten van je vakantie, te verhuizen of onze voertuigen ergens anders voor in te zetten.

Kom jij snel een kijkje nemen bij onze nieuwe receptie? Een auto hurenbestelbus huren of personenbus huren is nog nooit zo leuk geweest.