Klusbus huren

Klussen doe je met een busje van Diks. Wij helpen je graag bij ieder soort verhuis- of verbouwklus met een bestelbus voor al je nieuwe spullen, materialen of gereedschappen.

Al onze klusbussen zijn te besturen met rijbewijs B. Daarnaast zijn ze allemaal voorzien van airco en hebben ze plek voor 3 passagiers mits ze tot hetzelfde huishouden behoren (een bestuurders en twee bijrijders).

Bekijk klusbussen

Ritje naar de bouwmarkt of stort?

Ben jij bezig met klussen, verbouwen of verhuizen en ben je op zoek naar een klusbus die je helpt bij het vervoeren van gereedschap, meubels en andere grote zware materialen? Dan vind je bij Diks Autoverhuur de juiste bus voor iedere klus. Bij Diks bieden we je niet alleen de beste bussen om mee te klussen, onze service sluit namelijk ook perfect aan op jouw specifieke wensen.

In de tuin of op het balkon aan de slag?

Altijd al het straatje naar je woning opnieuw willen betegelen? Droom je al jaren van je eigen veranda of serre? Of zijn de bloemen en planten op je balkon flink aan vervanging toe? Nu is je moment! En een huurbusje van Diks kan je daar bij helpen.

Je interieur onder handen nemen

De Nederlandse interieurs worden flink onder handen genomen in dezer dagen. Een likje verf op de muur, een nieuwe opstelling van de meubelen, een paar nieuwe lijstjes aan de muur, of … gewoon een heel nieuw interieur. De huurbusjes van Diks worden momenteel veel gebruikt om meubelen van A naar B te verplaatsen.