Diks voor elkaar

Diks Autoverhuur stelde 50 voertuigen beschikbaar voor organisaties en mensen in nood. Denk hierbij aan goede initiatieven zoals bloemenhandelaren die hun bloemen wilden rondbrengen of de Voedselbank die voedsel moest gaan ophalen om mensen te kunnen blijven helpen.

Daarnaast hielpen we iedereen werkzaam in de vitale beroepssectoren op weg tegen een zeer scherp tarief.

Bekijk personenauto's

Samen sterk tegen COVID-19

De ontwikkelingen rond het coronavirus stapelen zich in rap tempo op. Het is inmiddels van levensbelang om het aantal besmettingen in Nederland zoveel mogelijk te vertragen. Daarom hebben we iedereen die werkzaam is in één van de cruciale beroepssectoren tijdens de coronavirus uitbraak ontzettend hard nodig.

Zaken die voorheen vanzelfsprekend waren zijn plotseling omringd door onzekerheid. Ook mobiliteit is hiervan een voorbeeld. Daarom stellen wij 50 voertuigen ter beschikking voor goede initiatieven en is de rest van ons wagenpark beschikbaar voor alle mensen werkzaam in een vitale sector voor een zeer scherp tarief, zodat zij hun ontzettend belangrijke werk kunnen voortzetten.

Waarom wij dit doen? Omdat wij veel verschillende, hartverwarmende verzoeken binnenkrijgen zoals een bloemenhandelaar die op dit moment veel bloemen moet weggooien en in plaats daarvan de bloemen bij verzorgingstehuizen wil gaan bezorgen, om de ouderen daar een hart onder de riem te steken. Deze mooie initiatieven steunen wij natuurlijk graag! Dus heb je zelf zo'n mooi initiatief in gedachten? Meld je aan via het aanmeldformulier* en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Deze actie is ten einde, aanmelden is dan ook niet meer mogelijk.