Start jouw carrière

Wil jij werken bij de Dikste autoverhuurder van Nederland?

  • Familiebedrijf sinds 1949
  • 7 vestigingen in regio Amsterdam
  • Ruimte voor ontwikkeling en initiatief

DIKS is net zoals het wagenpark constant in beweging. Jaarlijks helpen we duizenden mensen de weg op.  Als toonaangevende speler in de autoverhuur-industrie zetten we alles op alles om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Dit doen we door hen te voorzien van schone, betrouwbare en efficiënte vervoermiddelen. Maar ons succes is niet alleen te danken aan onze wagens. Ons enthousiaste en hardwerkende team realiseert dit succes en daar zijn we trots op.

Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer via Indeed.nl.

Samen op weg sinds 1949

Opa Diks werkte in 1949 nog als rij-instructeur. Hier kwam hij er achter dat veel van zijn leerlingen na het behalen van hun rijbewijs geen auto tot hun beschikking hadden om daadwerkelijk meters mee te maken. Zonde, dacht opa Diks en daarom was hij de beroerdste niet: hij besloot zijn auto te delen.

Dit bleek een groot succes en al snel besloot hij een extra auto voor de deur te zetten zodat steeds meer familie, vrienden en buurtgenoten gebruik konden maken van de auto’s van opa Diks. Verhuizingen, familiebezoek, dagjes uit, grote boodschappen, sportwedstrijden, de bestemmingen bleken eindeloos.

DIKS is een familie die is ontstaan vanuit een familie en door het warme nest waarin we ons begeven staan we altijd open voor gezinsuitbreiding. Kom jij de DIKS familie versterken?

Meerijden op de weg naar succes? Kom werken bij DIKS!

Bij DIKS zien we ons team graag te werk gaan als (en met) een geoliede machine. Een beetje zoals het team van een coureur (alleen hopen we dan dat onze huurders er een iets degelijkere rijstijl op nahouden).

Bij DIKS geloven we dat het draaiende houden van zo’n geoliede machine alleen werkt als de teamleden hun werk uitvoeren met plezier. En precies daarom richten we ons op de volgende punten:

“Werk in het DIKSte team”    

Van de medewerkers in het wagenpark tot de medewerkers op de verschillende filialen; we zijn één team, met één taak.

"Werk dicht bij huis”       

Met wel 7 verschillende vestigingen in én rondom Amsterdam is er altijd wel eentje bij jou in de buurt!

 “Schakel naar hogere versnellingen”

Ben je ambitieus? Mooi! Want samen met jou kunnen we een mooie route uitstippelen van trainingen en opleidingen. Groeien doe je bij DIKS!

Autoverhuur vacatures

Bij DIKS hebben we een gevarieerd team nodig om onze autoverhuurdienst zo goed mogelijk aan te kunnen bieden. Onze autoverhuur vacatures variëren dan ook van automonteurs, tot klantenservice medewerkers. En van autopoetser, tot baliemedewerkers.

Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer via Indeed.nl.