Auto huren met winterbanden

Wist je dat all season banden met sneeuwvloksymbool en M+S volstaan als winterband in bijna heel Europa?

All seasons optioneel

Een auto huren in de winter? Dan wil je natuurlijk het liefst een auto huren mét winterbanden. Bij DIKS autoverhuur is dit uiteraard mogelijk. Wij monteren all-season banden met sneeuwvloksymbool onder onze personenauto’s en personenbusjes. Deze banden zijn geschikt als winterband in heel Europa.

Bekijk personenauto's met de optie winterbanden

Voeg de optie all season banden toe aan je reservering

Niet al onze voertuigen zijn standaard uitgerust met winterbanden, geschikt voor winterse omstandigheden. Om er zeker van te zijn dat je op weg gaat met de juiste banden dien je tijdens het reserveren de optie winterbanden te activeren. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag en zorgen we ervoor dat je vertrekt met de juiste set banden.

Met winterbanden op wintersport

Ben je van plan om met één van onze huurauto’s in de winter naar het buitenland te gaan? Check dan even of het hebben van winterbanden en/of sneeuwkettingen verplicht is in jouw land van bestemming. Op de website van de ANWB vind je hier meer informatie over.

Wij controleren voor vertrek richting het wintersportgebied altijd de profieldiepte van de banden. Zo weten we zeker dat de banden waarmee jij vertrekt naar het wintersportgebied voldoen aan de minimale profieldiepte van 4 mm.

Kosten all-season banden

De all season banden kosten € 10,- per huurdag met een maximumbedrag van € 150,-. Je kunt particulier een auto met winterbanden huren, maar je kunt ook zakelijk huren. Daarnaast profiteer je van onze vele voordelen. Zo bieden wij via Eurocross hulp bij pech door heel Europa, kun je een auto kiezen met navigatiesysteem, kun je sneeuwkettingen huren (in sommige landen zijn sneeuwkettingen verplicht) en bij een hoop bagage plaatsen wij een skibox op het dak.

Kortom met een auto van Diks ben je helemaal klaar voor de winter! Heb je iets meer ruimte nodig? Wij hebben naast auto’s, maar ook personenbusjes voor de hele familie. Huur een auto met winterbanden of all-season banden bij Diks Autoverhuur en rij voordelig, veilig en in alle rust in Nederland en het buitenland met onze winterbanden. Bekijk onze diensten-pagina, en zie wat we, naast het verhuren van winterbanden, allemaal voor jou kunnen betekenen.

Auto huren met winterbanden in Nederland

Moet jij in hartje winter de weg op, bijvoorbeeld omdat je moet verhuizen of iemand moet ophalen? Dan kan het zo zijn dat je ook in Nederland onderweg wat sneeuw tegenkomt. Bij sneeuw, modder en gladheid is een winterband geen overbodige luxe. Daarom kun je bij Diks Autoverhuur een auto huren met winterbanden.

Auto huren met winterbanden in het buitenland

Ga jij richting de sneeuw en wil je een auto huren met winterbanden? Dat kan! Voor de wintersport hebben wij verschillende huurauto’s met all-season banden met sneeuwvloksymbool beschikbaar. Je kunt ze gebruiken om tijdens winterse omstandigheden mee te rijden. Let op: in sommige delen van wintersportlanden is het verplicht om sneeuwkettingen te hebben. Voor winterbanden en sneeuwkettingen onder je huurauto zit je bij ons goed!  Ben jij van plan om een auto te huren en met deze naar buitenland te rijden. Vergeet dan niet onze coronavirus-pagina te bekijken. Hiermee voorkom je onverhoopte problemen.