Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Verhuishulp van Diks Autoverhuur

Heb je bij de verbouwing de hamer op je vingers laten vallen? Of kon niemand vrij nemen om je te helpen met de verhuizing? Geen zorgen! Speciaal voor die verhuizingen waarbij handen tekort komen, hebben wij de Diks verhuishulp in het leven geroepen. Onze verhuishulp helpt je waar nodig. Het fijne aan onze verhuishulp is dat je zelf de regie in handen houdt, maar wel hulp krijgt van professionele verhuizers. En dit alles tegen een scherp tarief, zoals je van ons gewend bent!

  • Doordeweeks (ma t/m vr) voor € 32,50 euro per uur.
  • In het weekend (za & zo) voor € 39,50 euro per uur.
  • De bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.
  • Het minimum aantal uren hulp bedraagt: 3 uur
verhuishulp van Diks Autoverhuur

Q: Kan ik bij Diks ook terecht voor verhuisdozen en andere verhuisbenodigdheden?

Ja natuurlijk! Naast het verhuren van bestelbussen en vrachtwagens, geschikt voor elke verhuizing, verhuren of verkopen we ook allerlei handige accessoires zoals verhuisdozen en spanbanden.

Diks Autoverhuur helpt je verhuizen met bestelwagen verhuur

Verhuiswagen huren en verhuishulp

Als je gaat verhuizen, dan is het fijn als je een verhuiswagen hebt waar alles in past. Dat scheelt flink in het op en neer rijden. Gelukkig hebben wij bij Diks Autoverhuur een enorm wagenpark met tal van verhuiswagens en bestelbusjes die jij kunt gebruiken bij de verhuizing. Het is maar net wat jij fijn vindt (en hoe groot je inboedel is natuurlijk). Een verhuiswagen huren - met verhuishulp - doe je al met een paar klikken op de knop.

Extra verhuisacessoires huren

Wil jij een verhuiswagen met verhuishulp huren bij Diks Autoverhuur? Denk er dan over na of je ook andere verhuisaccessoires nodig hebt. Je kunt namelijk naast verhuishulp ook meubelhondjes, steekwagens, verhuisdozen, touw en blok, palletwagens, confectiestangen, netten, ladingstangen, aanhangers en aanhangwagens met huif bij ons huren. Uiteraard huur je al onze extra verhuisaccessoires tegen een scherpe prijs.

Naast dat je bij ons verhuishulp kunt inhuren, kun je ook gebruik maken van onze verhuisliften. Zo’n lift is enorm fijn als je bed of kast niet helemaal lekker door het trappenhuis gaat. Je huurt een verhuislift al vanaf € 75,- per uur, inclusief BTW en chauffeur. Het maximale draagvermogen van de verhuislift is 300 kilogram en de maximale hoogte 31 meter.

Voordelige verhuishulp bij Diks Autoverhuur

Eén handje (of meer) extra bij het verhuizen? Geen probleem, ook daar hebben wij aan gedacht. Jij kunt gebruikmaken van de professionele verhuishulp van Diks Autoverhuur tegen een scherp tarief. Als student ben je al helemaal voordelig uit. Op vertoon van je studentenkaart krijg je als student 10% korting. Reserveer een verhuiswagen en onze verhuishulp online en profiteer! Goede tip: check voor vertrek nog even onze verhuischecklist.