Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Wie zijn DeAutoVerhuurders?

DeAutoVerhuurders is opgericht door 5 autoverhuurbedrijven met als doel: Samen autoverhuur mogelijk en makkelijk maken in heel Nederland. Diks Autoverhuur is dan ook trots dat we deel uitmaken van deze organisatie.

  • Landelijk dekkend netwerk
  • Prijzen op maat
  • Service, kwaliteit en flexibiliteit
  • 7 dagen per week bereikbaar
De Autoverhuurders voorzien heel Nederland van een ruime keuze in autohuur.
Een bakwagen van Diks Autoverhuur voor een laaddock

Regionale partners, landelijk netwerk

Door samen te werken met betrouwbare regionale partners, bieden we je een ruim wagenpark aan van meer dan 2000 auto’s; een groot en divers wagenpark dus. DeAutoVerhuurders betekent de auto huren die je zoekt. Wij verhuren personenauto’s, bestelwagens, vrachtwagen en speciaal vervoer, alles is mogelijk. Huur je liever zakelijk één of meerdere voertuigen? Ook daarin geven wij je graag advies.

Ervaring in autoverhuur

Als DeAutoVerhuurders kiezen we voor service, kwaliteit en flexibiliteit. Samen werken we hard om deze kernwaarden vast te houden. De aangesloten familiebedrijven zijn allen nauw betrokken in de wereld van autoverhuur. Onze jarenlange ervaring is hierin kenmerkend. Jij zoekt een oplossing voor vervoer, wij bieden je graag mobiliteit.

Wil jij samen een keer kijken wat wij voor je kunnen betekenen, dan plannen wij graag een persoonlijke afspraak in om samen met jou te kijken naar uw mobiliteitsbehoefte. Wij adviseren en faciliteren in huur en lease aanvragen van 1 dag tot aan diverse jaren.

Prijzen op maat

Wij maken een tariefstelling op maat die volledig is afgestemd op jouw wensen. Zo ga je zonder zorgen op weg. We maken o.a. afspraken over:

  • Het aantal vrije kilometers
  • Onderhoud
  • Tankpassen
  • Het afleveren en ophalen van de voertuigen op jouw gewenste locatie

Omdat partners van DeAutoVerhuurders zowel doordeweeks als in het weekend geopend zijn, kun je 7 dagen per week een auto huren. Je vindt DeAutoVerhuurders op 21 locaties in Nederland. Elke locatie is op de hoogte van de voor jou op maat gemaakte afspraken, dat is wel zo handig.

Een bestelwagen huren doe je via De Autoverhuurders.

Q: Wat is de kracht van DeAutoVerhuurders?

DeAutoVerhuurders zagen de kans om samen aan hun klanten een landelijk dekkend netwerk te bieden, maar dan met de betrokkenheid en kwaliteit van een familiebedrijf.

Shortlease

Is huren voor jou een te korte termijn oplossing, dan kunnen wij je natuurlijk ook voorzien van shortlease, wij maken dan een speciale aanbieding. Van een maand tot een jaar, geheel afgestemd op jouw wensen. Elk gewenst formaat of type auto is mogelijk, denk hierbij aan de ruime keuze van categorieën waaronder personenauto’s, personenbussen, bestelwagens en vrachtwagens. Wij kunnen je voorzien van alle gemakken.

Persoonlijk contact

Heb je een vraag en wil je deze persoonlijk stellen? Dan kunt je telefonisch contact op nemen met onze account manager. Alexander staat je graag te woord om samen met jou de juiste keuze te bepalen om al je mobiliteitsbehoeften in te vullen.

Accountmanager West Nederland