Even geduld alstublieft, we zoeken passend vervoer met de juiste prijs voor u.

Loading
×

Huur nu Bus Smit!

De volledige opbrengst gaat naar het Prinses Máxima Centrum.

Kom in actie voor het Prinses Máxima Centrum

Huur nu Bus Smit en steun daarmee het Prinses Máxima Centrum.

Vanaf nu te huur: Bus Smit

In samenwerking met Bas Smit, de man van... en ambassadeur van het Prinses Máxima Centrum, stellen wij de enige echte Bus Smit beschikbaar voor verhuur! Dus huur hem nu en steun het Prinses Máxima Centrum. De volledige opbrengst van elke huur gaat namelijk naar het Prinses Máxima Centrum.


Of je nu een kleine of een grote klus te klaren hebt, met deze bus gaat het zeker lukken! Bus Smit is uitgerust met een hydraulische laadklep en heeft maarliefst 11m3 laadruimte ter beschikking. En je hoeft de klus niet alleen te klaren. Bus Smit heeft namelijk plaats voor 3 personen: één baschauffeur en twee bassagiers!

 • All-in tarieven incl. BTW
 • Altijd inclusief minimaal 100 vrije kilometers per dag
 • Kilometer vrij vanaf 7 dagen
 • Gratis annuleren

Aantal personen

3 (1 baschauffeur & 2 bassagiers)

Laadruimte

332 x 174 x 194 cm

Rijbewijs

B

Brandstof

Diesel

Versnelling

Automaat

Op deze actie zijn onze algemene actievoorwaarden van toepassing.
 • Acties zijn enkel geldig voor online reserveringen.
 • Contante uitbetaling van eventuele kortingen is niet mogelijk.
 • Zakelijke tarieven zijn uitgesloten van onze acties.
 • Acties zijn niet geldig in combinatie met onze Actie Auto.
 • Minimale huurperiode is 1 dag.
 • Maximale huurperiode is 6 dagen.
 • Acties zijn niet geldig op vakantietarieven.
 • Acties kunnen niet met andere acties worden gecombineerd.
 • Acties zijn enkel geldig in combinatie met aangegeven voertuigcategorie.
 • Op onze aanbiedingen, kilometervrij tarieven en 400-kilometervrij tarieven worden geen kortingen verleend.
 • Acties zijn niet geldig in combinatie met 4-uurs tarieven en aanbiedingen.

Over Bas Smit en zijn inzet voor het Prinses Máxima Centrum

Corrie en Fred zijn de schildpadden van de familie Smit. Afgelopen zomer waren de twee ‘flink in de weer’ met elkaar en dit resulteerde in de zeldzame gebeurtenis dat schildpad Corrie een ei legde. Het was een hele bevalling waarbij Freek Vonk de familie begeleidde met adviezen. Zodoende kreeg het ei de naam Freek én een eigen Instagramaccount ‘@freekdeschildpad’ dat in korte tijd al ruim 60.000 volgers kreeg.

 

Freek de schildpad zou de komende twee maanden in een saai, wit broedei liggen en veel aandacht krijgen op de Instagramaccounts van Nicolette en Bas. Dit bracht Bas gekscherend op het idee het broedei beschikbaar te maken voor sponsors; Door middel van een sticker konden zij een plekje op het broedei kopen voor 5.000,- euro. De volledige opbrengst zou voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie zijn. Binnen een paar uur werden er zes stickers verkocht en werd er 30.000,- euro opgehaald. De dag daarna trof het gezin met grote verbazing nόg een ei aan. Ze noemden haar het ‘Zusje’ van Freek. De tweede broedmachine werd volledig afgekocht voor 30.000,- euro  door, hoe toepasselijk, restaurantketen ’t Zusje. Hiermee stond de teller op 60.000,- euro voor het Prinses Máxima Centrum.

 

Maar toen legde de schildpad tegen alle verwachtingen in, een paar dagen later een derde ei. Een volger van @freekdeschildpad kwam met het idee om dit laatste ei gezamenlijk met vele anderen te adopteren en de naam ‘Máxima’ te geven. Om het voor een ieder toegankelijk te maken om te doneren werd gisterochtend een ‘Tikkie’ aangemaakt. Tienduizenden mensen en bedrijven gaven direct gehoor aan deze ludieke oproep.

 

Inmiddels is het bedrag opgelopen naar ruim 540.000,- euro voor enkel het derde ei. De totaalopbrengst van de drie eieren Freek, ‘t Zusje en Máxima is nu opgelopen tot 600.000,- euro dat volledig ten goede komt aan het Prinses Máxima Centrum.

 

Bas Smit: “Wij zijn vooral heel trots op iedereen die de moeite neemt om even te ‘swipen’ en via het ‘Tikkie’ geld over te maken. In deze gekke tijd is het niet vanzelfsprekend dat mensen geld willen of kunnen doneren. Als dan meer dan 80.000 mensen binnen 36 uur een donatie doen, dan is dat bijna niet te bevatten. Het is een mooi voorbeeld om te laten zien dat je met een groot bereik samen de wereld een stukje mooier kunt maken. Het geld gaat rechtstreeks naar de rekening van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Ieder jaar krijgen 600 kinderen kanker. Eén op de vier kinderen overlijdt uiteindelijk aan deze ziekte. Het geld gaat daarom naar onderzoek en innovaties in het Máxima, zodat hopelijk over een tijdje honderd procent van de kinderen beter kan worden.”

 

Rob Pieters, Raad van Bestuur, kinderoncoloog en oprichter van het Prinses Máxima Centrum over de actie: “Helaas zien wij dat door Covid onze financiële steun sterk afneemt. Dat heeft geen gevolgen voor de behandeling van de kinderen met kanker van nu maar wel voor de kinderen van morgen. Hierdoor stagneren onze plannen om de behandelingen verder te verbeteren. Innovatie is nodig voor ons grote doel: meer genezing en minder bijwerkingen voor kinderen met kanker. Nu overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen met kanker. Daarom zijn we ontzettend dankbaar voor alle steun die we via Bas en Nicolette en hun schildpadden hebben gekregen. Wij hopen dat heel Nederland Bas probeert te evenaren met een andere actie.”

 

Doneren

 

De ´Tikkie´ link om ook te geven via deze schildpaddenactie blijft beschikbaar via de link in de bio van @bassmit op Instagram en via onze eigen site.

Over het Prinses Máxima Centrum

In het Prinses Máxima Centrum is alle hoog complexe zorg en research van de kinderoncologie geconcentreerd. Met als missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Nauwe samenwerking tussen zorg en research zal leiden tot meer genezing van kinderen met kanker. Met minder nadelige effecten op latere leeftijd. Het Prinses Máxima Centrum begon als eigen organisatie met het verlenen van zorg aan kinderen met bepaalde vormen van kanker in het najaar van 2014. Dat gebeurde vanaf eigen afdelingen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. In 2016 startten we met research onder de vlag van het Prinses Máxima Centrum. In 2016 begon ook de bouw van ons centrum tegenover het WKZ in Utrecht. Op 18 mei 2018 werd het nieuwe gebouw in gebruik genomen door de eerste patiënten.